fbpx

Norgesmesterskapet i Sjømathandel

Uttakskonkurransen for NM i Sjømathandel vil bli gjennomført i Oslo tirsdag 19. juni – 2018. Det har i år vært et stort engasjement rundt konkurransen og hele 19 deltagere skal konkurrere om en plass i finalen. Etter endt uttakskonkurranse vil 8 deltagere gå videre til finalen som skal avholdes 7. september på Matstreif i Oslo. Informasjon om årets uttakskonkurranse er sendt ut til de påmeldte, og er det spørsmål om konkurransen er det bare å ta kontakt med fagsjef Anette Almås på mail anette.almaas@sjomatbedriftene.no

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.