Norgesmesterskapet i Sjømathandel

Uttakskonkurransen for NM i Sjømathandel vil bli gjennomført i Oslo tirsdag 19. juni – 2018. Det har i år vært et stort engasjement rundt konkurransen og hele 19 deltagere skal konkurrere om en plass i finalen. Etter endt uttakskonkurranse vil 8 deltagere gå videre til finalen som skal avholdes 7. september på Matstreif i Oslo. Informasjon om årets uttakskonkurranse er sendt ut til de påmeldte, og er det spørsmål om konkurransen er det bare å ta kontakt med fagsjef Anette Almås på mail anette.almaas@sjomatbedriftene.no

Andre aktuelle saker

Dialogmøte med Mattilsynet om forbedring av områdene for koordinert brakklegging i Hordaland

Mattilsynet kalte på torsdag inn til møte i Bergen for en dialog om hvordan en kan forbedre smittespredning i Hordaland. Hordaland er et oppdrettsintenst område, og Mattilsynet er bekymret for at smitte derfor sprer seg lett mellom enkelte anlegg. 120 representanter...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.