fbpx

NM uke i Oslo for sjømathandlere og sjømatprodukt

Årets norgesmestere i sjømathandel  og sjømatprodukt skal kåres fredag 7. september på Rådhusplassen i Oslo under matfestivalen Matstreif. Det er særlig gledelig at det er mange unge som er med i årets konkuranse innenfor sjømathandlerfaget. For oss i Sjømatbedriftene er det særlig viktig å fremme sjømathandel for unge og på den måten skape interesse blandt dem for å jobbe innen dette fagfletet. I morgen får mange av dem vise hva de kan, og det er helt sikkert ikke småtteri. De som imorgen er med å konkurerer har allerede vært gjennom en uttakskonkuranse, og i så måte kan de alle være stolt over at de nå er i finalen.

I kategorien sjømatprodukt har det også vært en omfattende prosess som i morgen skal kulminere med uttdeling av permier samt kåre Norges beste sjømatprodukt. Det har vært imponerende å se alle de produktkategorien som de har blitt konkurert i. Det er ingen tvil om at vi i Norges produserer verdens beste sjømatprodukt.

Konkurransen starter kl. 11.00 i konkurranseteltet som står sentralt på Rådhusplassen og vil være åpent for publikum. Premieutdelingen til NM i sjømathandel og NM i sjømatprodukter – håndverk og industri vil bli gjennomført fra scenen kl. 17.00 med fiskeriminister Harald Tom Nesvik tilstede for å dele ut premiene. Etter endt premieutdeling vil det bli auksjon av årets fiskedisker.

Sjømatbedriftene ønsker deltagere og publikum velkommen til en innholdsrik dag på Matstreif!

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.