fbpx

Sjømatbedriftene til Bodø

Sjømatbedriftenes bedrifts- og verveturne ruller videre. Tirsdag 25. og onsdag 26. september vil vi være å finne i Bodø med våre fagsjefer Lars W. Klungreseth og Jurgen Meinert. Turneen ble sparket i gang for fult i mai i år. Når neste uke er lagt bak oss kan vi telle opp at vi har besøkt 69 virksomheter, hvor litt over halvparten har vært eksisterende medlemsbedrifter, mens de øvrige har vært potensielle nye bedrifter.

Fem nye medlemmer

Til nå har aktiviteten ført til signering av fem nye medlemmer.

-Dette høres kanskje lite ut. Vi har satt oss et mål om 12 nye medlemmer i år. Så langt ligger vi an til å klare dette. Husk vi har mange tilbud om medlemskap ute, og som vi følger opp. Verving tar tid, men allerede neste uke har vi godt håp om å få inn nye bedrifter, sier administrerende direktør Robert Eriksson.

Han understreker videre at turneen har et todelt formål:

-For det første handler det om å være ute og møte bedriftene som er medlemmer. Diskutere og få en god forståelse over hvilke problemer og utfordringer den enkelte bedrift sliter med i hverdagen. Dette er aktivitet som har vært nedprioritert i alt for mange år. Dernest handler det om vise oss frem, hvem vi er, hva vi står for, og hva vi kan tilby. Det handler rett og slett om å selge oss inn og få potensielle medlemsbedrifter å bli interessert i oss, og vite at vi eksisterer, avslutter han.

 

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.