fbpx

Omfattende samarbeidsavtale inngått mellom Advokatfirma SANDS og Sjømatbedriftene

Sjømatbedriftene og SANDS har over lang tid hatt en god samarbeidsavtale. Avtalen var moden for en revisjon, og i dag har vi fornyet, forsterket og forbedret denne avtalen sier Administrerende direktør Robert Eriksson i Sjømatbedriftene.

Gjennom denne avtalen vil SANDS være samarbeidspartner for Sjømatbedriftene på det næringsjuridiske og beslektede områder hvor Sjømatbedriftene og våre medlemmer ønsker å benytte seg av slik bistand. Vi skal nå sørge for å gjøre samarbeidsavtalen kjent blant våre medlemsbedrifter, og jeg vil anbefale våre medlemsbedrifter i å benytte samarbeidsavtalen i de tilfeller man trenger ekstern bistand innenfor advokatfirmaets fagområder, sier Eriksson.

SANDS blir også gjennom denne avtalen en hovedsponsor for Sjømatdagene 2019 noe vi er veldig glad for avslutter Eriksson.

Andre aktuelle saker

Nærings- og fiskeridepartementet med forslag om forlengelse av unntak etter PD-forskriftens § 8

Nærings- og fiskeridepartementet med forslag om forlengelse av unntak etter PD-forskriftens § 8

  Sjømatbedriftene har kontaktet myndighetene med ønske om fortsatt mulighet for dispensasjon fra kravet om lukket slakting jf. PD-forskriften § 8 femte ledd, etter 1. januar 2021. Norsk Industri og Sjømat Norge har uttalt at de støtter anmodningen. Dersom dette...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.