fbpx

Omfattende samarbeidsavtale inngått mellom Advokatfirma SANDS og Sjømatbedriftene

Sjømatbedriftene og SANDS har over lang tid hatt en god samarbeidsavtale. Avtalen var moden for en revisjon, og i dag har vi fornyet, forsterket og forbedret denne avtalen sier Administrerende direktør Robert Eriksson i Sjømatbedriftene.

Gjennom denne avtalen vil SANDS være samarbeidspartner for Sjømatbedriftene på det næringsjuridiske og beslektede områder hvor Sjømatbedriftene og våre medlemmer ønsker å benytte seg av slik bistand. Vi skal nå sørge for å gjøre samarbeidsavtalen kjent blant våre medlemsbedrifter, og jeg vil anbefale våre medlemsbedrifter i å benytte samarbeidsavtalen i de tilfeller man trenger ekstern bistand innenfor advokatfirmaets fagområder, sier Eriksson.

SANDS blir også gjennom denne avtalen en hovedsponsor for Sjømatdagene 2019 noe vi er veldig glad for avslutter Eriksson.

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.