fbpx

Nytt medlem i Sjømatbedriftene – Villa Seafood AS

Denne uken var Sjømatbedriftene på tur i Ålesund og Stranda og besøkte bedrifter. I løpet av turen var Sjømatbedriftene på besøk hos Villa Seafood AS i Ålesund som er blitt et nytt medlem hos oss denne uken.

Villa Seafood AS er et multinasjonalt sjømatselskap med hovedkontor i Ålesund og salgskontorer i Skottland og USA. Bedriften er spesialist på behandling, distribusjon og markedsføring av laks, ørret og andre sjømatprodukter til mer enn 30 land over hele verden.

Sjømatbedriftene syntes det var et hyggelig besøk hos Villa Seafood AS i Ålesund og ønsker de velkommen som medlem hos oss i Sjømatbedriftene!

http://www.villaseafood.com/

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.