Nytt medlem i Sjømatbedriftene – Villa Seafood AS

Denne uken var Sjømatbedriftene på tur i Ålesund og Stranda og besøkte bedrifter. I løpet av turen var Sjømatbedriftene på besøk hos Villa Seafood AS i Ålesund som er blitt et nytt medlem hos oss denne uken.

Villa Seafood AS er et multinasjonalt sjømatselskap med hovedkontor i Ålesund og salgskontorer i Skottland og USA. Bedriften er spesialist på behandling, distribusjon og markedsføring av laks, ørret og andre sjømatprodukter til mer enn 30 land over hele verden.

Sjømatbedriftene syntes det var et hyggelig besøk hos Villa Seafood AS i Ålesund og ønsker de velkommen som medlem hos oss i Sjømatbedriftene!

http://www.villaseafood.com/

Andre aktuelle saker

Dialogmøte med Mattilsynet om forbedring av områdene for koordinert brakklegging i Hordaland

Mattilsynet kalte på torsdag inn til møte i Bergen for en dialog om hvordan en kan forbedre smittespredning i Hordaland. Hordaland er et oppdrettsintenst område, og Mattilsynet er bekymret for at smitte derfor sprer seg lett mellom enkelte anlegg. 120 representanter...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.