Sjømatdagene 2019 en suksess

Vi takker alle som var med å deltok under Sjømatdagene 2019. Sjømatbedriftene har fått mange tilbakemeldinger fra dere som har deltatt og det har utelukkende vert positive tilbakemeldinger. Det gleder oss selvsagt.
Vi ber dere merke dere datoen for neste års konferanse allerede, og kan love både gode forelesere, god mat og god stemning.
Mange har spurt oss etter innleggene som ble holdt under Sjømatdagene. De kan du finne ved å klikke på linken nedenfor.
Foredrag under Sjømatdagene 2019
Andre aktuelle saker
Programmet til SJØMATDAGENE 2020 er klart
Nå har vi oppdatert programmet for Sjømatdagene 2020. Vi har et variert program med mange spennende foredragsholdere som tar pulsen på det som rører seg i bransjen. Se bare her: sjomatdagene.no/program Gå ikke glipp av verdenslanseringen av systemet Fresh Insight som...
SJØMATDAGENE 2020 – En blå vei til en grønn framtid
Hvordan kan sjømatnæringen være en del av løsningen på verdens klimaproblemer – og unngå å være en del av problemet? Dette er hovedtemaet under Sjømatdagene 2020, den årlige konferansen for alle som arbeider med, for eller i sjømatnæringen i Norge. Bærekraftig...
Matilsynets Kina-liste oppdatert
Listeføring av sjømatprodusenter Kinesiske myndigheter krever at alle utenlandske sjømatprodusenter må være registrert og godkjent før varer fra dem kan importeres til Kina. Kravet gjelder utelukkende sjømat for humant konsum, bortsett fra levende sjømat og ikke fôr....
Sjømatbedriftene foreslår en mer fleksibel ferskfiskordning
Fersk torsk Sjømatbedriftene foreslår en mer fleksibel ferskfiskordning Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, ber Fiskeri- og sjømatministeren om å legge til rette for en mer fleksibel bruk av ferskfiskordningen, og har sendt statsråden...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.