fbpx

Frarådet grunnrenteskatt på møte med statsministeren

I et møte med regjeringen denne uka frarådet Norges Fiskarlag nok en gang å innføre såkalt grunnrenteskatt for fiskerinæringen. – Vi frykter at en grunnrenteskatt kan svekke den ønskede utviklingen i årene fremover, sier leder Kjell Ingebrigtsen i en artikkel på Fiskarlagets nettsider.

Tirsdag formiddag deltok Fiskarlagets leder og generalsekretær i statsministerens kontaktutvalg, et forum som markerer starten på vårens lønnsoppgjør. Sammen med de andre partene i arbeidslivet deltar Fiskarlaget for å gi våre signal for den økonomiske utviklingen.

– Jeg var overfor statsministeren tydelig på at det går godt i næringen, men at naturlige svingninger, både i kvoter og i internasjonal handel, tilsier varsomhet med grep som utfordrer utviklingsmulighetene for næringen. Til tross for at januar viste seg å bli tidenes måned for norsk hvitfisk, så er det likevel grunnlag for politisk forsiktighet, mener Kjell Ingebrigtsen.

 

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.