fbpx

NM i Sjømathandel 2019

Konkurransekriterier NM i Sjømathandel er en fagkonkurranse for de som arbeider med detaljsalg av sjømatprodukter. Det kreves faglige ferdigheter i håndskjæring, klargjøring av produkter for salg og eksponering av sjømatprodukter, av kandidater som vil delta i konkurransen.

Konkurransen Vinnerne av uttakskonkurransene går videre til finalen i NM i Sjømathandel. Sted for uttakskonkurransene vil bli avgjort når påmeldingsfristen er ute. Fra uttakskonkurransene vil 8 deltagere gå videre til finalen. Finalen avholdes under Matstreif i Oslo, fredag 6. september 2019.

Klikk her for påmelding til NM i Sjømathandel

Konkuransekriterier for NM i Sjømathandel 2019

Andre aktuelle saker

Sjømatbedriftene vil gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning

Sjømatbedriftene vil gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning

Robert Eriksson. FOTO: Justis- og beredskapsdepartementet Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, ber Fiskeri- og sjømatministeren om å gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning. Ordningen med variabel tillatt...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.