fbpx

NM i Sjømathandel 2019

Konkurransekriterier NM i Sjømathandel er en fagkonkurranse for de som arbeider med detaljsalg av sjømatprodukter. Det kreves faglige ferdigheter i håndskjæring, klargjøring av produkter for salg og eksponering av sjømatprodukter, av kandidater som vil delta i konkurransen.

Konkurransen Vinnerne av uttakskonkurransene går videre til finalen i NM i Sjømathandel. Sted for uttakskonkurransene vil bli avgjort når påmeldingsfristen er ute. Fra uttakskonkurransene vil 8 deltagere gå videre til finalen. Finalen avholdes under Matstreif i Oslo, fredag 6. september 2019.

Klikk her for påmelding til NM i Sjømathandel

Konkuransekriterier for NM i Sjømathandel 2019

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.