fbpx

Bli med på NM i røkt og gravet laks og ørret 2019!

 

Sjømatbedriftene inviterer til deltagelse i Norgesmesterskap i røkt og gravet laks og ørret 2019! Konkurransen vil bli gjennomført under OI Trøndersk Matfestival med premieutdeling fredag 2. august 2019.

Konkurransen vil foregå i to trinn. I første del vil en fagjury velge ut produkter som går videre til preferansetesting ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved NTNU. Fagjuryen vil i år bestå av fem dommere som vil sende de fem beste produktene i hver klasse videre til preferansetesting. Bedømmingen av fagjuryen vil bli gjennomført fra 29. juli – 30.juli 2019. Preferansetestingen vil bli gjennomført av en folkejury som blir hentet fra publikumet og deltagere på OI Trøndersk Matfestival.  Folkejuryen vil gjennomføre sin bedømming fra 31. juli – 2. august 2018.

Norgesmesterskapet arrangeres av Sjømatbedriftene i samarbeid med NTNU Matvitenskap og OI Trøndersk Matfestival og er åpent for alle godkjente norske produsenter.

 

 

 

Andre aktuelle saker

Restauksjon av løyve til lakseoppdrett

Restauksjon av løyve til lakseoppdrett

I byrjinga av oktober vil det være mogeleg å by på restkapasitet til lakseoppdrett. Då vil useld kapasitet frå auksjonen i fjor, tilbys på nytt.  Nærings- og fiskeridepartementet har fastsette forskrifta om sal av restkapasitet gjennom auksjon. Den opnar måndag 2....

les mer
Bilder NM i Sjømat – premieutdelingen

Bilder NM i Sjømat – premieutdelingen

Foto: Sjømatbedriftene I stålende sol ble det delt ut medalje til stolte sjømatprodusenter under årets AquaNOR messe.   Andre aktuelle saker Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim Tlf: +47 73 84 14 00Besøksadresse:Dronningens gate 7, 6. etasjeE-post:...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.