fbpx

Bli med på NM i røkt og gravet laks og ørret 2019!

 

Sjømatbedriftene inviterer til deltagelse i Norgesmesterskap i røkt og gravet laks og ørret 2019! Konkurransen vil bli gjennomført under OI Trøndersk Matfestival med premieutdeling fredag 2. august 2019.

Konkurransen vil foregå i to trinn. I første del vil en fagjury velge ut produkter som går videre til preferansetesting ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved NTNU. Fagjuryen vil i år bestå av fem dommere som vil sende de fem beste produktene i hver klasse videre til preferansetesting. Bedømmingen av fagjuryen vil bli gjennomført fra 29. juli – 30.juli 2019. Preferansetestingen vil bli gjennomført av en folkejury som blir hentet fra publikumet og deltagere på OI Trøndersk Matfestival.  Folkejuryen vil gjennomføre sin bedømming fra 31. juli – 2. august 2018.

Norgesmesterskapet arrangeres av Sjømatbedriftene i samarbeid med NTNU Matvitenskap og OI Trøndersk Matfestival og er åpent for alle godkjente norske produsenter.

 

 

 

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.