fbpx

Bli med på NM i røkt og gravet laks og ørret 2019!

 

Sjømatbedriftene inviterer til deltagelse i Norgesmesterskap i røkt og gravet laks og ørret 2019! Konkurransen vil bli gjennomført under OI Trøndersk Matfestival med premieutdeling fredag 2. august 2019.

Konkurransen vil foregå i to trinn. I første del vil en fagjury velge ut produkter som går videre til preferansetesting ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved NTNU. Fagjuryen vil i år bestå av fem dommere som vil sende de fem beste produktene i hver klasse videre til preferansetesting. Bedømmingen av fagjuryen vil bli gjennomført fra 29. juli – 30.juli 2019. Preferansetestingen vil bli gjennomført av en folkejury som blir hentet fra publikumet og deltagere på OI Trøndersk Matfestival.  Folkejuryen vil gjennomføre sin bedømming fra 31. juli – 2. august 2018.

Norgesmesterskapet arrangeres av Sjømatbedriftene i samarbeid med NTNU Matvitenskap og OI Trøndersk Matfestival og er åpent for alle godkjente norske produsenter.

 

 

 

Andre aktuelle saker

Sjømatbedriftene vil gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning

Sjømatbedriftene vil gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning

Robert Eriksson. FOTO: Justis- og beredskapsdepartementet Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, ber Fiskeri- og sjømatministeren om å gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning. Ordningen med variabel tillatt...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.