fbpx

Invitasjon til landsmøtesamling i Sjømatbedriftene

Sjømatbedriftene og FIAS har herved gleden av å invitere til fagdag og landsmøte/generalforsamling i Bodø 13 og 14. mai 2019. Landsmøte/generalforsamlingen 13 mai kommer til å inneholde gode foredragsholdere, og mange spennende temaer.
PÅMELDINGSFRIST 26. APRIL.

Årsmøtet i fjor besluttet en rekke større endringer for sjømatbedriftene som organisasjon. Det ble blant annet besluttet å skrifte navn, å gå fra bransje til arbeidsgiver- og næringslivsorganisasjon, og sist men ikke minst ble det vedtatt nye vedtekter. Det siste medførte at man nå har gått fra årsmøte til Landsmøte.

Vi vil gjenta suksessen fra i fjor med et eget landsmøte seminar. Denne vil bli avholdt mandag 13. mai. I fjor valgte vi å legge det opp gjennom to sekvenser. En fellessekvens, for deretter å gå over til seksjoner tilpasset det enkelte bransjeutvalget

Det vil bli lagt opp til spennende temaer. Programmet for fagdagen vil bli kunngjort noe nærmere påske.

Velkommen til Bodø og landsmøte/generalforsamling

Meld deg på her 

Andre aktuelle saker

Sjømatbedriftene vil gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning

Sjømatbedriftene vil gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning

Robert Eriksson. FOTO: Justis- og beredskapsdepartementet Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, ber Fiskeri- og sjømatministeren om å gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning. Ordningen med variabel tillatt...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.