fbpx

Invitasjon til landsmøtesamling i Sjømatbedriftene

Sjømatbedriftene og FIAS har herved gleden av å invitere til fagdag og landsmøte/generalforsamling i Bodø 13 og 14. mai 2019. Landsmøte/generalforsamlingen 13 mai kommer til å inneholde gode foredragsholdere, og mange spennende temaer.
PÅMELDINGSFRIST 26. APRIL.

Årsmøtet i fjor besluttet en rekke større endringer for sjømatbedriftene som organisasjon. Det ble blant annet besluttet å skrifte navn, å gå fra bransje til arbeidsgiver- og næringslivsorganisasjon, og sist men ikke minst ble det vedtatt nye vedtekter. Det siste medførte at man nå har gått fra årsmøte til Landsmøte.

Vi vil gjenta suksessen fra i fjor med et eget landsmøte seminar. Denne vil bli avholdt mandag 13. mai. I fjor valgte vi å legge det opp gjennom to sekvenser. En fellessekvens, for deretter å gå over til seksjoner tilpasset det enkelte bransjeutvalget

Det vil bli lagt opp til spennende temaer. Programmet for fagdagen vil bli kunngjort noe nærmere påske.

Velkommen til Bodø og landsmøte/generalforsamling

Meld deg på her 

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.