fbpx

Presisering av NS 9410 (C-undersøkelser)

Miljødirektoratet er gjort kjent med at Norsk Standard NS9410:2016 er uklar på enkelte områder som berører fylkesmannens myndighetsområde for oppfølging av miljøpåvirkning fra akvakulturanlegg i sjø (C-undersøkelser). Miljødirektoratet ser derfor behov for å presisere hvordan de mener standarden skal forstås.

Brevet fra Miljødirektoratet

 

 

Andre aktuelle saker

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. −  Norge og Trøndelag har verdens...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.