Pengedryss til Trøndersk matfestival og Sjømatbedriftene

Vi har verdens beste sjømat, men forbruket går nedover. Særlig de yngre spiser for lite fisk og sjømat. Trøndersk Matfestival gjør en kjempejobb for å engasjere barn og ungdom, og jeg er glad for at festivalen vil ha en enda tydeligere sjømatprofil, sa statssekretær Roy Angelvik da han i går overrekte en sjekk på 250.000.- for tiltak til å fremme sjømat blant barn og unge.

Sjømatbedriftene og Trøndersk matfestival skal i år for første gang samarbeidet om sjømattiltakene under festivalen og vi er veldig glad for den støtten som vi får sier organisasjonssjef Kjetil Hestad i Sjømatbedriftene.

Trøndersk Matfestival og Sjømatbedriftene ønsker å skape økt oppmerksomhet rundt sjømat og sjømatnæringen. Matfestivalen har egne barne- og ungdomstelt. Her kan de besøkende lage sin egen femretters middag, de kan prøve seg som sjømatagenter, eller de kan lære å filetere fisk gjennom VR-briller. Festivalen samarbeider med flere videregående skoler og bedrifter fra regionen for å vise frem hvilke muligheter som ligger i sjømatnæringen.

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.