fbpx

Pengedryss til Trøndersk matfestival og Sjømatbedriftene

Vi har verdens beste sjømat, men forbruket går nedover. Særlig de yngre spiser for lite fisk og sjømat. Trøndersk Matfestival gjør en kjempejobb for å engasjere barn og ungdom, og jeg er glad for at festivalen vil ha en enda tydeligere sjømatprofil, sa statssekretær Roy Angelvik da han i går overrekte en sjekk på 250.000.- for tiltak til å fremme sjømat blant barn og unge.

Sjømatbedriftene og Trøndersk matfestival skal i år for første gang samarbeidet om sjømattiltakene under festivalen og vi er veldig glad for den støtten som vi får sier organisasjonssjef Kjetil Hestad i Sjømatbedriftene.

Trøndersk Matfestival og Sjømatbedriftene ønsker å skape økt oppmerksomhet rundt sjømat og sjømatnæringen. Matfestivalen har egne barne- og ungdomstelt. Her kan de besøkende lage sin egen femretters middag, de kan prøve seg som sjømatagenter, eller de kan lære å filetere fisk gjennom VR-briller. Festivalen samarbeider med flere videregående skoler og bedrifter fra regionen for å vise frem hvilke muligheter som ligger i sjømatnæringen.

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.