fbpx

Aqua Nor en stor suksess for Sjømatbedriftene

Over 600 besøkende på stand, over 300 deltakere på vårt sosiale tilstelning på onsdag, nye medlemmer og gode samtaler dette har vert uken til Sjømatbedriftene under Aqua NOR.

Aqua Nor er en utrolig viktig arena for Norsk sjømatnæring og ikke minst for leverandørindustrien. Med rekord påmeldte utstillere så var alt klart for at dette kom til å bli en stor suksess, og i skrivende stund vet ikke vi hvor mange som har besøkt Aqua Nor, men at det kan gå mot nye rekorder det tror vi sikkert.

For Sjømatbedriftene er Aqua Nor, som for mange andre, en svært god anledning til å møte både medlemmer og andre som er opptatt av havet. Dette kom tydlig frem bland de mange hundre som besøkte vår stand denne uken. Miljøorganisasjoner, politikere, forvaltning, medlemmer og andre har «valfaret» til vår stand. Det er ingen ting som er hyggeligere for oss enn å møte folk fra ulike deler av samfunnet, men hvor alle er opptatt av næringsutvikling, miljø og hvordan vi sammen kan utvikle denne fantastike næringen til å bli enda bedre.

Også vårt sosiale arrangement på onsdag var en gedigen suksess, kanskje særlig fordi vi fikk så utrolig flott vær denne kvelden. De mange hundre som kom innom koste seg i samtale med hverandre til toner fra vårt eget husorkester. 

Bilder fra minglingen kan du finner på denne lenken

 

 

Andre aktuelle saker

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. −  Norge og Trøndelag har verdens...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.