fbpx

Velkommen til Firda Seafood Group

Det er med glede vi kan ønske Firda Seafood Group hjertelig velkommen som medlemmer i Sjømatbedriftene, sier Sjømatbedriftenes administrerende direktør Robert Eriksson.

Sjømatbedriftene har i en god stund hatt gode og konstruktive samtaler med Firda Seafood. Et av teamene som man har diskutert er medlemskap i Sjømatbedriftene. Under årets Aqua Nor inviterte Robert Eriksson, Firda-sjef Ola Braanaas til frokostmøte. Det må kunne sies å være et konstruktivt frokostmøte, for kort tid etterpå kunne Braanaas melde tilbake at han meldte hele konsernet inn i Sjømatbedriftene.

Dette betyr i praksis at Sjømatbedriftene kunne innkassere følgende bedrifter som medlemmer:

  • Firda Seafood Group AS,
  • Martin E. Birknes Eftf AS,
  • Firda Settefisk AS,
  • Firda Sjøfarmer AS
  • Firda Settefisk Arnafjord AS
  • Firda Shipping AS
  • Firda Fighter AS
  • Firda Seafood AS
  • Firda Settefisk Alvøen AS

 -Vi er naturlig nok svært glade for at vi har fått Firda Seafood Group og alle de bedriftene som ligger under denne paraplyen inn som medlemmer hos oss. De passer helt perfekt inn hos oss. De er et offensivt selskap med lokalt eierskap og forankring, og med en leder gjennom Braanaas som fremstår som en solid samfunnsbygger både i forhold til havbruksnæringen og for lokalsamfunnet han operere i, sier Eriksson.

 Hvorfor valgte du og Firda Seafood Sjømatbedriftene som deres organisasjon?

 – Vi har stått uten organisasjonstilknyting i flere år, å valgte nå å gå inn i Sjømatbedriftene fordi det er en liten og snerten organisasjon som i de senere årene har markert seg klart og tydelig som talerør i saker som angår oss. Det å være medlem i en organisasjon som representerer mindre familieeide virksomheter med sterk lokal forankring er viktig for oss. Vi ser med uro på regulatoriske endringer i lov og forskriftsverk som forringer denne gruppen bedrifters mulighet til vekst og utvikling. Her har Sjømatbedriftene vært tydelige, dette er viktig for Firda Seafood Group.

 – Jeg gleder meg stort til å samarbeide med Ola Braanaas og Tore Larsen i Firda Seafood Group, og alle de andre dyktige medarbeiderne de har på laget. De er utvilsomt et medlem som gir oss som organisasjon en større posisjon og tyngde på havbrukssiden, avslutter Eriksson. 

 

 

 

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.