fbpx

Sjømatrådets markedsgrupper har fått ny sammensetning

Markedsgruppene er rådgivende grupper som skal gi innspill til arbeidet Norges Sjømatråd utfører for bransjen som den enkelte markedsgruppe representerer. Dette skal sikre både god forankring og informasjonsflyt mellom Sjømatrådet og ulike aktører i næringen. Sjømatbedriftene deltok i prosessen og fremmet flere kandidater til de ulike markedsgruppene.

– Jeg ser at våre medlemsbedrifter er representert i alle relevante markedsgrupper. Det gjør at våre medlemmers synspunkter vil bli ivaretatt på en mye bedre måte enn hva som har vært tidligere. Det er vi selvfølgelig fornøyd med, sier administrerende direktør Robert Eriksson.

Sjømatbedriftene er representert i følgende markedsgrupper:

  • Reker og skalldyr Aleksander Fjeldberg, HitraMat AS
  • Konvensjonell Amund Pedersen, Fjordlaks AS
  • Laks og Ørret Botholf Stolt-Nielsen, Ocean Supreme AS
  • Marit Sivertsen, Fram Seafood AS
  • Hvitfisk Tone Karstensen Nordic Group AS

Trykk her så vil du finne mer informasjon om sammensetningen i markedsgruppene i Sjømatrådet.

 

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.