fbpx

Sjømatrådets markedsgrupper har fått ny sammensetning

Markedsgruppene er rådgivende grupper som skal gi innspill til arbeidet Norges Sjømatråd utfører for bransjen som den enkelte markedsgruppe representerer. Dette skal sikre både god forankring og informasjonsflyt mellom Sjømatrådet og ulike aktører i næringen. Sjømatbedriftene deltok i prosessen og fremmet flere kandidater til de ulike markedsgruppene.

– Jeg ser at våre medlemsbedrifter er representert i alle relevante markedsgrupper. Det gjør at våre medlemmers synspunkter vil bli ivaretatt på en mye bedre måte enn hva som har vært tidligere. Det er vi selvfølgelig fornøyd med, sier administrerende direktør Robert Eriksson.

Sjømatbedriftene er representert i følgende markedsgrupper:

  • Reker og skalldyr Aleksander Fjeldberg, HitraMat AS
  • Konvensjonell Amund Pedersen, Fjordlaks AS
  • Laks og Ørret Botholf Stolt-Nielsen, Ocean Supreme AS
  • Marit Sivertsen, Fram Seafood AS
  • Hvitfisk Tone Karstensen Nordic Group AS

Trykk her så vil du finne mer informasjon om sammensetningen i markedsgruppene i Sjømatrådet.

 

Andre aktuelle saker

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. −  Norge og Trøndelag har verdens...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.