TeMa-dag Hygiene 11.03.2020
Da er vi endelig i gang med årets TeMa-dager, og vi starter som vanlig med den som kanskjer er aller viktigste for dere! Hva er nytt med tanke på bærekraftig hygiene innen matindustrien? Listeria er den bakterien vi oftest står overfor, så vi har derfor mange foredrag om dette, men helt på slutten av dagen tar vi også for oss de andre.
Vedlegger det svært spennende programmet, hvor alt fra vaskekluter til H2O og roboter er i søkelyst. Selvsagt får vi også presentert regelverket, det ligger jo i bunnen for all matproduksjon, er det noe nytt der? Og hvordan kan vi hindre smittestoffene i å komme inn i råvaren og primærproduksjonen, det er jo viktig når maten skal produseres videre. For selv om din bedrift har rutinene i orden så må man jo også stole på de som leverer råstoffene.
«Hygienedagen – Listeria i søkelyset»
Onsdag den 11. mars på Felix Konferansesenter i Oslo
Andre aktuelle saker
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne. KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....
Akvakulturnæringa på Vestlandet – frå «Raudt til Grønt»
Det blir åpent møte om rapporten fra "Rødt til Grønt" som er utarbeidet av HI, VI, UIS på oppdrag fra Vestland fylkeskommune. Tid: Torsdag 18. april kl. 15:00 - 17:30 (kaffi og noko å bita i frå kl. 15:00, møtestart kl. 15:30) Stad: Radisson Blu Royal Hotel...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...
Sjømatdagene 2024
Sjømatdagene 2024 er historie, og Sjømatbedriftene vil takke alle som deltok under årets konferanse. Evalueringen er ferdig og vi er svært glade for alle gode, konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger på hva som fungerte bra, og hva som kan gjøres bedre til neste...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.