fbpx

Trenger fleksible løsninger for flyfraktmarkedet

Sjømatbedriftene hadde i slutten på forrige uke tett dialog med både Luftfartstilsynet og AVINOR for å finne gode løsninger som sikrer at man kan opprettholde et godt rutetilbud ut fra Norge og til relevante markeder. Administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson, har også utfordret samferdselsminister, Knut Arild Hareide, om å bidra for å få til fleksible løsninger som kan opprettholde flyfraktmarkedene.

Les saken her

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.