fbpx

Seafood Expo Global 2021 arrangeres i Bacelona fra 27. til 29. april.

Barcelona

Sjømatbedriftene og FIAS planlegger nå en gruppetur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Global som vil arrangeres i Barcelona fra 2021.  Denne messen har i en årrekke blitt arrangert i Brussel, men messene har nå vokst ut av messeområdet i Brussel.

Vår gruppetur planlegges med avgang fra Oslo Mandag 26.april med retur Torsdag 29. april. Hvis man er med på den felles utreisen så kan man ha en fleksibel retur hvis det er neon som ønsker å tilbringe helgen i byen.

Vi planlegger å finne et godt hotel i sentrum med kort avstand til messeområdet. Vi planlegger også felles middager etter behov.

Et tilbud vil bli lagt ut på våre hjemmesider og vil også bli sendt ut pr. e-post.

Interesserte kan kontakte frode@fiasinnkjop.no

 

 

Andre aktuelle saker

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer
Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024 er historie, og Sjømatbedriftene vil takke alle som deltok under årets konferanse. Evalueringen er ferdig og vi er svært glade for alle gode, konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger på hva som fungerte bra, og hva som kan gjøres bedre til neste...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.