fbpx

Sjømatbedriftene i samarbeid med SANDS Advokatfirma inviterer til WEBINAR:

Lokalitetsklarering – fylkeskommunens myndighet og saksbehandling

Det norske systemet for godkjennelse av lokaliteter til akvakultur er komplisert. For mange kan regelverket fremstå som uoversiktlig. Praksis viser at søknad om lokalitetstillatelser i mange tilfeller
avslås – til tross for at det omsøkte området er regulert til akvakulturformål.

Vi skal i løpet av dette webinaret gi dere en oversikt over fylkeskommunens saksbehandlingsprosess for tildeling av lokalitetstillatelser. Vi vil dessuten belyse i hvilke tilfeller søknader avslås, og på hvilke vilkår myndighetene tildeler tillatelser.

Advokatene Halfdan Mellbye, Lars S. Alsaker og Kenneth Steffensen fra SANDS Advokatfirma vil belyse disse spørsmålene. Det vil også bli mulighet for diskusjon og utveksling av erfaringer.

Onsdag 28.10.2020 kl. 10-11

Webinaret arrangeres av Sjømatbedriftene i samarbeid med SANDS Advokatfirma.

Andre aktuelle saker

Nye krav fra Regjeringen med betydning for sjømatnæringen

Nye krav fra Regjeringen med betydning for sjømatnæringen

Kilde: REGJERINGEN Det har iløpet av de siste dagene kommet nye krav fra Regjeringen for å bidra til bedre smittekontroll. Kravene vil ha betydning for flere, som utenlandske arbeidstakere i sjømatnæringen. De nye kravene omfatter blant annet krav om registrering og...

les mer
Varsel om nye krav ved eksport av sjømat til Kina

Varsel om nye krav ved eksport av sjømat til Kina

Tekst: MATTILSYNET Dato: 31.12.2020   Kinesiske myndigheter har varslet om nye krav til helsesertifikatet for eksport av sjømat til Kina og til listeføringen av godkjente virksomheter. Alle land som eksporterer sjømat til Kina, må forholde seg til disse kravene....

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.