fbpx

Sjømatdagene 2021 avlyses som fysisk arrangement

Bilde av Korona virus

Sjømatdagene 2021 kan ikke avholdes som fysisk konferanse, det er klart etter regjeringens innstramming av Covid-19 tiltakene, og den raskt voksende utvikling i smittesituasjonen, sier administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson.

TEKST: Sjømatbedriftene

 

-Vi hadde i det lengste håpet at vi kunne gjennomføre denne konferansen med 200 deltakere, men må dessverre konstatere at det for første gang på 33 år ikke blir mulig å samle deltakere fra hele næringen på Hell denne gang, sier Eriksson.

Beslutningen er også tatt basert på en grundig undersøkelse blant tidligere deltakere og våre medlemsbedrifter, og hvor et betydelig flertall uttrykte at man ikke ville delta på et fysisk arrangement i januar 2021.

Sjømatbedriftene er i full gang med å se på et alternativt konsept for Sjømatdagene 2021, og som vil gå av stabelen de samme dagene som var tiltenkt det tradisjonsrike arrangementet på Hell.

-Jeg vil oppfordre hver og en av dere å avsette dagene 19. – 21. januar 2021. Vi gjør alt vi kan for å få til en faglig, interessant, og ikke minst en effektiv konferanse. Det er viktig for oss at konferansen skal være relevant for hele næringen, evne og sette den næringspolitiske dagsorden, og ikke minst evne å komme med nye og bedre løsninger på de utfordringer og muligheter næringen står ovenfor, sier Eriksson.

Det vil bli sendt ut mer informasjon om hvordan Sjømatdagene 2021 vil bli gjennomført i slutten av denne måneden.

Andre aktuelle saker

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. −  Norge og Trøndelag har verdens...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.