fbpx

Grundig kontroll av smittevernrutiner i fiskeindustrien

Bilde av Korona virus

Arbeidstilsynet har sendt ut en særskilt orientering til arbeidsgiver- og arbeidstakerorganisasjonene i fiskeindustrien om at Arbeidstilsynet nå skal kontrollere at virksomhetene i fiskeindustrien har gode smittevernrutiner og følger smittevernreglene i covid-19-forskriften.

Bakgrunnen er at koronasmitten har økt betydelig den siste tiden, og man frykter økt importsmitte når mange sesongarbeidere kommer til fiskeindustrien. Arbeidstilsynet vil i tilsynene spesielt kontrollere hvordan arbeidsgiver vurderer risikoen for smitte, og hvilke tiltak arbeidsgiver har gjort for å begrense smitterisikoen for arbeidstakerne.

Mer informasjon om dette sendes alle medlemsbedriftene våre på epost. Sjømatbedriftene vil selvsagt være tilgjengelig dersom dere har spørsmål knyttet til Arbeidstilsynets smittevernkontroll.

Andre aktuelle saker

Ledig stilling som markedssjef i FIAS

Ledig stilling som markedssjef i FIAS

Stillingsannonse | Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS – FIAS Arbeidsgiver: Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS - FIASStillingstittel: MarkedssjefFrist: 18.04.2021Ansettelsesform: Fast Om FIAS Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS ble etablert I 1994 og er et...

les mer
Tidenes beste mars ga solid kvartal for sjømateksporten

Tidenes beste mars ga solid kvartal for sjømateksporten

BILDE: Grethe Hillersøy (Norwegian Seafood Council)Pressemelding | Norges SjømatrådDato: 08.04.2021 Aldri før har verdien av norsk sjømateksport vært høyere i en mars måned enn i 2021. I årets tre første måneder eksporterte Norge sjømat for 27,7 milliarder...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.