fbpx

Grundig kontroll av smittevernrutiner i fiskeindustrien

Bilde av Korona virus

Arbeidstilsynet har sendt ut en særskilt orientering til arbeidsgiver- og arbeidstakerorganisasjonene i fiskeindustrien om at Arbeidstilsynet nå skal kontrollere at virksomhetene i fiskeindustrien har gode smittevernrutiner og følger smittevernreglene i covid-19-forskriften.

Bakgrunnen er at koronasmitten har økt betydelig den siste tiden, og man frykter økt importsmitte når mange sesongarbeidere kommer til fiskeindustrien. Arbeidstilsynet vil i tilsynene spesielt kontrollere hvordan arbeidsgiver vurderer risikoen for smitte, og hvilke tiltak arbeidsgiver har gjort for å begrense smitterisikoen for arbeidstakerne.

Mer informasjon om dette sendes alle medlemsbedriftene våre på epost. Sjømatbedriftene vil selvsagt være tilgjengelig dersom dere har spørsmål knyttet til Arbeidstilsynets smittevernkontroll.

Andre aktuelle saker

Sjømatbedriftenes ærespris 2021

Sjømatbedriftenes ærespris 2021

Foto: Synlig. Vinner av Sjømatbedriftenes ærespris 2020, Ole Jacob Holen fra Knutstad & Holen AS.Sjømatbedriftene ber nå om forslag til kandidater til årets pris. Det er Sentralstyret som til slutt vil være «jury» og utnevne vinneren.Prisen tildeles enkeltpersoner...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.