fbpx

Prisen «Årets navn i sjømatnæringen» deles ut under Sjømatdagene

Årets navn i sjømatnæringen er en prestisjefylt og tradisjonsrik pris som Fiskeribladet og Intrafish har delt ut i snart 20 år. I morgen presenteres årets vinner under Sjømatdagene 2021.

Prisen skal gå til en person eller et selskap som har gjort noe spesielt i og for næringen, enten det dreier seg om å skape noe, eller å sette fotavtrykk. Tidligere vinnere av prisen er blant andre Ole-Eirik Lerøy, Aino Olaisen, Knut Frode Eide, Rita Karlsen og Inge Berg. I fjor fikk Olav Svendsen, Salmalaksens far, utdelt prisen.

Få med deg utdelingen under Sjømatdagene i morgen! Har du ikke meldt deg på? Det er ikke for sent! Du kan melde deg på her www.sjomatdagene.no, og se alle tre sendingene i reprise frem til 21. Februar 2021.

Andre aktuelle saker

Vil du delta i intervju? 

Vil du delta i intervju? 

Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024     Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis.  Ved å delta bidrar du til...

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.