fbpx

Sjømatbedriftene gratulerer Karsten «Kakki» Austevoll som årets sjømatnavn 2020

Foto: Ketil Svendsen/Intrafish

Tekst: Sjømatbedriftene

Årets navn i sjømatnæringen er en prestisjefylt og tradisjonsrik pris som Fiskeribladet og Intrafish har delt ut i snart 20 år. Under Sjømatdagene i går ble årets vinner presentert.

Prisen skal gå til en person eller et selskap som har gjort noe spesielt i og for næringen, enten det dreier seg om å skape noe, eller å sette fotavtrykk. Tidligere vinnere av prisen er blant andre Ole-Eirik Lerøy, Aino Olaisen, Knut Frode Eide, Rita Karlsen og Inge Berg. I fjor fikk Olav Svendsen, Salmalaksens far, utdelt prisen. I år ble derimot Karsten Austevoll stemt frem som vinner av Intrafish og Fiskeribladets lesere.

– En velfortjent pris til en sann hedersmann som gjennom et langt liv har vært opptatt av å skape mer verdier av fisken lokalt. Karsten er en bedriftseier som aldri har gitt seg, han er full av pågangsmot, og på mange måter er han næringens svar på Solan Gundersen hvor motto er: «Det umulige er en utfordring – og det vanskelige en bagatell.» Altså, «Kakki» gir seg aldri, han har møt motgang og krevende utfordringer, men alltid krummet nakken fått jobben gjort og gått videre, sier administrerende direktør i Sjømatbedriftene Robert Eriksson, og fortsetter:

-Inka og Karsten er en av våre stolte medlemsbedrifter. Det er utrolig moro og lærerikt å få jobbe med slike folk som Karsten. Noe jeg setter utrolig stor pris på, sier Eriksson.

Andre aktuelle saker

test

test

Administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson, konstaterer:TEKST: Robert Eriksson, Sjømatbedriftene Jonas Gahr Støres regjering, som tiltrer senere denne uken, vil etter alt å dømme raskt komme med en tilleggsproposisjon til statsbudsjettet med sine...

les mer
Bekymringsmelding fra nord må tas på alvor

Bekymringsmelding fra nord må tas på alvor

Foto: Andreas Lindlahr (Hentet fra: Norwegian Seafood Council).Mandag denne uken kom fylkesråd for næring og miljø i Troms og Finnmark, Karin Eriksen (Sp), med en bekymringsmelding om utviklingen av kysten i nord.TEKST: Robert Eriksson, Sjømatbedriftene Eriksen...

les mer
Bekymringsmelding fra nord må tas på alvor

Bekymringsmelding fra nord må tas på alvor

Foto: Andreas Lindlahr (Hentet fra: Norwegian Seafood Council).Mandag denne uken kom fylkesråd for næring og miljø i Troms og Finnmark, Karin Eriksen (Sp), med en bekymringsmelding om utviklingen av kysten i nord.TEKST: Robert Eriksson, Sjømatbedriftene Eriksen...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.