fbpx

Sintef Ocean lanserer ny nettguide for helse, miljø og sikkerhet i havbruk

12.06. 2024

Landbasser oppdrett

SINTEF Ocean har i dag lansert en ny nettside for å bistå havbruksnæringen med det systematiske HMS-arbeidet. Nettguiden er utarbeidet med bakgrunn i prosjektet «HMS i havbruk – Risikostyring i ulike produksjonsformer», hvor hovedmålet for prosjektet har vært å etablere kunnskap og tiltak for sikre operasjoner og helsefremmende arbeidsplasser i havbruksnæringen. Sammen med andre interesseorganisasjoner både på arbeidsgiversiden og på arbeidstakersiden, har Sjømatbedriftene vært representert i referansegruppen for dette arbeidet. Nettguiden kan være til god hjelp i virksomhetens forebyggende HMS-arbeid. Vi oppfordrer alle våre medlemmer i havbruksnæringen til å gjøre seg kjent med den!

Les mer på SINTEF sine nettsider:
Ny nettguide for helse, miljø og sikkerhet i havbruk – SINTEF

Se nettguiden her:
www.hmsihavbruk.no

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.