fbpx

Jubileumskonferansen

21.-22. September 2021
Britannia Hotel, Trondheim

Norske Sjømatbedrifters Landsforening ble dannet i 1995 ved sammenslåingen av Norges ferskfiskomsetnings landsforening (NFOL), stiftet i 1946, og Lakse-eksportørenes forening (LEF). Derfor feirer Sjømatbedriftene som en av landets aller eldste bransjeorganisasjon i sjømatnæringa 75 år i år, og det må selvfølgelig feires.

Om arrangementet

Jubileumskonferansen legges til Britannia Hotel den 21.-22. September 2021. Dette vil bli et sammensatt jubileum, hvor konferansen vil bli avholdt den 21. September, med program og stands av «Sjømatdagene-standard». Programmet vil gå fra klokken 10:00-16:30, med påfølgende festmiddag fra 19:00-02:00 i ærverdige Britannia Hall.

Den 22. September, vil det bli holdt et medlemsmøte for tillitsvalgte og medlemsbedrifter i Sjømatbedriftene. Dette møtet vil også avholdes i Britannia Hall. Her vil vi diskutere de viktigste satsningene og fokusområdene for oss fremover. Det blir også en oppfølging av Sjømatbedriftenes strategi, og muligheter til å komme med deres forventninger og innspill til oss som organisasjon.

 

Meny og underholdning

Lunsj og kaffe vil bli servert under konferansen, mens det under festmiddagen vil bli servert en 3-retters sjømatmeny med tilhørende drikke. Bjarne Brøndbo vil være konferansier for arrangementet, både på dagtid og kveldstid. Han vil by på både musikk og gode historier, i tillegg til at han vil lede arrangementet med en stødig hånd. 

Konferansen vil bli en kombinasjon av samtale, diskusjon og innlegg fra en rekke relevante aktører for næringen.

Påmelding og pris
Påmeldingsmodulen åpnet 01. juni. Påmeldingen er bindende, og det er begrenset antall plasser. Her er det førstemann til mølla som gjelder. 

  • Pris for deltakelse på konferanse og festmiddag er 6 000,- eks mva.
  • Egenandelen for deltakelse på medlemsmøtet er 500,- eks mva.

Presse
Presse får gratis deltakelse under konferansen, men må betale for mat og drikke. Dette må avtales selv med Britannia Hotel. Presse gis også mulighet til å kjøpe restplasser til festmiddagen. Ta kontakt med mali@sjomatbedriftene.no for å registrere din plass.

Overnatting
Overnatting besørges av den enkelte. Vi vil opplyse om at vi har fremforhandlet spesialpris på overnatting på Britannia for deltakere på jubileumskonferansen. Dere må selv ta kontakt med Britannia for booking.

For bestilling av rom 21-22 september 2021 på Britannia Hotel:

Send mail til: contact@britannia.no
Eller ring: +47 738 00 800
Oppgi kode: sjømatbedriftene210921.kk
Frist for bestilling: 01.08.2021
Pris: 2350,- for Superior-rom for 1 person

Bestillingen må garanteres med kredittkort ved bestilling.

Superior Room: ca. 23 kvm. Hästens seng og norske dundyner, nydelig frokost i Palmehaven, inngang til Spa & Fitness samt badekåpe og tøfler. Fri WiFi, chromecast 55LED-TV, Nespressomaskin, vannkoker, minibar, hårføner og safe.

PROGRAM

 

Konferansier

Bjarne Brøndbo vil være konferansier for arrangementet. Bjarne har lang erfaring med arrangementer, både som artist og konferansier. Han vil by på musikk og gode historier, i tillegg til å lede arrangementet med en stødig hånd.

21. September 2021

10:00 – 16:30 – KONFERANSE


HISTORISK TILBAKEBLIKK – Yngvar Gustavsen

FREMTID Hva tar vi med oss- og hvordan blir veien videre for havbruksnæringa de neste 50 år? Gustav Witzøe, SalMar – Sondre Eide, Eide Fjordbruk – Roger Hofseth, Hofseth International – Arne Nore, tidligere toppsjef i Pan Fish

BÆREKRAFT Hvordan skal vi redusere fotavtrykket til fôr? Leif Kjetil Skjæveland, Skretting – Erik Gracey, BioMar

FORBRUKER- OG MARKEDSTRENDER Tom-Jørgen Gangsø, Sjømatrådet

TEKNOLOGI – Teknologi, digitalisering og konsumentenes krav – Atea

FREMTID OG UTVIKLING – Sjømatindustriens fremtid de neste 20 år? Hvordan skal vi tilpasse oss trendene? Odd Emil Ingebrigtsen, Fiskeri- og sjømatminister – Sigvald Rist, Insula – Roger Hofseth, Hofseth International

SJØMAT TIL IDRETTSGLADE BARN – Ole Jørstad, Norges Idrettsforbund – Odd-Bjørn Hjelmeset, Kvarøy Salmon – Bente Skari, Nittedal Idretts-SFO – Robert Eriksson, Sjømatbedriftene

IMOT OSS STATEN LOVER BØYES – Halfdan Mellbye, SANDS Advokatfirma

ARBEIDSPLASSER – Mer torskeoppdrett kan holde fabrikkene i gang gjennom året Christian Riber, Norcod

22. September 2021

10:00 – 14:00 – MEDLEMSMØTE

Eget program kommer

Her er noen av programdeltakerne du vil se fra scenen:

Odd Emil Ingebrigtsen

Fiskeri- og sjømatminister

Odd Emil Ingebrigtsen ble utnevnt til fiskeri- og sjømatminister 13. mars 2020. Han har tidligere innehatt flere lederstillinger og styreverv i privat næringsliv i hjembyen Bodø og omegn. Av politisk erfaring har han 24 år bak seg i kommunestyret i Bodø, hvorav åtte av dem i formannskapet. Han har også vært Bodø Høyres ordførerkandidat.

Kilde: www.regjeringen.no

Fisk og Sjømatminister

Foto: www.hoyre.no

Gustav Witzøe

Gründer og konsernsjef i SalMar

Gustav Witzøe er en norsk industrigründer. Han er mest kjent som gründer og konsernsjef i SalMar, et av verdens største lakseoppdrettsselskaper. Han er utdannet ingeniør fra Oslo tekniske skole, og arbeidet en tid som bilmekaniker ved Isbergs Bilforretning i Oslo og som ingeniør i Volvo Norge. I 1979 etablerte han Bewi AS, en fabrikant av plastemballasje for oppdrettsnæringen, i Hamarvik på Frøya. Han var administrerende direktør i Bewi frem til 1990.

Kilde: www.wikipedia.org

Foto: www.salmar.no

Sondre Eide

Daglig leder i Eide Fjordbruk

Sondre er tredje generasjons oppdretter, utdannet med MBA fra San Francisco, jurist ved UiO, og har en bachelor i business administration. På fritida liker Sondre som tidligere skiskytter å være aktiv. I junior VM Ruhpolding i skiskyting 2008 vant blant annet Sondre sølv.

Kilde: www.efb.no

Foto: Eide Fjordbruk

Sigvald Rist

Administrerende direktør i Insula Norge

Sigvald Rist ledet Insulas datterselskap Lofotprodukt AS fra etableringen i 1994 til opprettelsen av Insula i 2015. Før dette arbeidet han på Dahl Nusfjord settefiskanlegg AS. Han satt i perioden 2010-2014 i Sjømatbedriftenes fiskematutvalg. Sigvald har en Bachelorgrad i Akvakultur fra Nord Universitet, og lederutdanning gjennom Nord-Norsk Lederutvikling.

Kilde: www.insula.no

Foto: Insula

Roger Hofseth

Administrerende direktør i Hofseth International AS

Roger Hofseth har bred og omfattende operasjons- og ledererfaring i sjømatnæringen. Han har vært styremedlem i Hofseth BioCare siden han etablerte selskapet i 2009. Han trådte inn som administrerende direktør august 2017, og er for tiden også administrerende direktør i Hofseth International AS og Hofseth Aqua AS.

Foto: Hofseth BioCare

Arne Nore

Tidligere toppsjef i Pan Fish

Arne Nore er utdannet siviløkonom, og er grunnlegger av fiskerikonsernet Pan Fish. Arne bygde på 1990-tallet opp oppdretts- og fiskeforedlingskonsernet Pan Fish til et av verdens største fiskeriselskap.

Kilde: www.alkunne.no

Foto: Privat

Christian Riber

Daglig leder i Norcod

Christian Riber er utdannet ved Copenhagen Business School. Han har 12 år med erfaring som Commercial Director i Sirena Group. Han jobbet også i 2 år som Account Manager i Experian. Han var styreformann i Norcod før han tiltrådte som daglig leder i 2020.

Foto: Norcod

Leif Kjetil Skjæveland

Bærektaftsansvarlig og samfunnskontakt i Skretting Norge

Leif Kjetil Skjæveland er bærekraftansvarlig og samfunnskontakt i Skretting Norge. Han er utdannet historiker og journalist og har tidligere jobbet som oppdragsforsker og redaktør. Han har også erfaring fra merkevarebygging og softwareutvikling.

Foto: Skretting

Tom-Jørgen Gangsø

Direktør for markedsinnsikt og markedsadgang i Norges Sjømatråd

Tom-Jørgen Gangsø har vært direktør for markedsinnsikt og markedsadgang siden mai 2019. Gangsø har en Executive MBA i Seafood Management fra Norges Handelshøgskole, en Master i Business Creation and Entrepreneurship fra UiT Norges arktiske universitet, og en Bachelor i International Business fra Middlesex University i London. Gangsø har jobbet i Sjømatrådet siden 2012 og har jobbet med både analyse, markedsføring og ledet flere større utviklingsprosjekter. Han har også hatt ansvar for strategiutviklingen i Sjømatrådet.

Foto: Norges Sjømatråd

Ole Jørstad

Styremedlem i Norges Idrettsforbund

Ole Jørstad har sin bakgrunn fra håndballen, både som spiller, trener, dommer og kampdelegat. Han har blant annet vært styreleder i Levanger Håndballklubb og i European Handball Federation (BC). Han har vært visepresident i Norges Håndballforbund, og i 2019 gikk han inn som styremedlem Norges Idrettsforbund. Jørstad er også eier og daglig leder i K4 Invest AS.

Foto: Norges Idrettsforbund

Odd-Bjørn Hjelmeset

Markedssjef i Kvarøy Salmon

Odd-Bjørn Hjelmeset er tidligere en langrennsløper og verdensmester. Han har jobbet som sponsorsjef i Terra-Gruppen, og som sponsorsjef i Bama. Han var senest markeds- og sportssjef i Skiskytterforbundet, før han tiltrådte i rollen som markedssjef i Kvarøy Salmon, som er eksportselskapet til Kvarøy Fiskeoppdrett.

Foto: Privat

Yngvar Gustavsen

Lokalhistoriker

Yngvar Vassbakk Gustavsen, født 1945 i Hadsel. Bodde mesteparten av barndommen i fiskeværet Gryllefjord på Senja. I 1967 kom han som lærer til Myre. Her har han vært rektor og kommunalsjef. Fra 1991 til 2016 var han i styret til trålrederiet Prestfjord AS, flere år som styreformann.

Som lokalhistoriker er han nå redaktør av årsskriftet «Leddiken».

Foto: Privat

Halfdan Mellbye

Partner, SANDS Advokatfirma

Halfdan er spesialist på reguleringen av fiskeri- og oppdrettsnæring og har arbeidet med disse næringene de siste 30 årene. Han har særlig omfattende erfaring og kompetanse på den offentlige reguleringen av fiskeoppdrett i Norge og på fiskesalgslagsloven. Halfdan er forfatter av en rekke artikler om juridiske spørsmål og har skrevet boken «Rettslig regulering av Norsk akvakultur.

Foto: SANDS Advokatfirma

Påmelding

Påmeldingen åpnet 01. Juni 2021

Jubileumskonferanse

Navn(Required)

Er din bedrift medlem i Sjømatbedriftene?(Required)
Du må ikke være medlem i Sjømatbedriftene for å delta, men medlemmer vil bli prioritert.
Jubileumskonferanse(Required)
Du kan velge om du ønsker å delta på medlemsmøtet (Dette er kun for medlemmer og tillitsvalgte i Sjømatbedriftene). Her vil det komme en egenandel på 500kr for lunsj og møteromsfasiliteter. Dette vil da skje på dag to (22. September).
Bindende påmelding(Required)
Nyhetsbrev
Faktureringsadresse
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
l

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfristen er 29. juni 2021 og påmeldingen er bindende.

 

Ta kontakt med Sjømatbedriftenes sentralbord
+47 73 84 14 00 hvis det skulle oppstå problemer.

Adresse

Britannia Hotel
Dronningens gate 5,
7011 Trondheim

Deltakeravgift
Deltakeravgift er kr 6000,- eks mva per person for konferanse og festmiddag. Kr 500,- eks mva for årsmøte.