fbpx

Jubileumskonferansen

21.-22. September 2021
Britannia Hotel, Trondheim

Norske Sjømatbedrifters Landsforening ble dannet i 1995 ved sammenslåingen av Norges ferskfiskomsetnings landsforening (NFOL), stiftet i 1946, og Lakse-eksportørenes forening (LEF). Derfor feirer Sjømatbedriftene som en av landets aller eldste bransjeorganisasjon i sjømatnæringa 75 år i år, og det må selvfølgelig feires.

Om arrangementet

Jubileumskonferansen legges til Britannia Hotel den 21.-22. September 2021. Dette vil bli et sammensatt jubileum, hvor konferansen vil bli avholdt den 21. September, med program og stands av «Sjømatdagene-standard». Programmet vil gå fra klokken 10:00-16:30, med påfølgende festmiddag fra 19:00-02:00 i ærverdige Britannia Hall.

Den 22. September, vil det bli holdt et medlemsmøte for tillitsvalgte og medlemsbedrifter i Sjømatbedriftene. Dette møtet vil også avholdes i Britannia Hall. Her vil vi diskutere de viktigste satsningene og fokusområdene for oss fremover. Det blir også en oppfølging av Sjømatbedriftenes strategi, og muligheter til å komme med deres forventninger og innspill til oss som organisasjon.

 

Meny og underholdning

Lunsj og kaffe vil bli servert under konferansen, mens det under festmiddagen vil bli servert en 3-retters sjømatmeny med tilhørende drikke. Bjarne Brøndbo vil være konferansier for arrangementet, både på dagtid og kveldstid. Han vil by på både musikk og gode historier, i tillegg til at han vil lede arrangementet med en stødig hånd. 

Konferansen vil bli en kombinasjon av samtale, diskusjon og innlegg fra en rekke relevante aktører for næringen.

Påmelding og pris
Påmeldingsmodulen åpner 01. juni. Påmeldingen er bindende, og det er begrenset antall plasser. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Påmelding må skje innen 29. juni, og du vil få bekreftet din plass til jubileumskonferansen innen fredag 2. juli.

  • Pris for deltakelse på konferanse og festmiddag er 6 000,- eks mva.
  • Egenandelen for deltakelse på medlemsmøtet er 500,- eks mva.

Presse
Presse får gratis deltakelse under konferansen, men må betale for mat og drikke. Dette må avtales selv med Britannia Hotel. Presse gis også mulighet til å kjøpe restplasser til festmiddagen. Ta kontakt med mali@sjomatbedriftene for å registrere din plass.

Overnatting
Overnatting besørges av den enkelte. Vi vil opplyse om at vi har fremforhandlet spesialpris på overnatting på Britannia for deltakere på jubileumskonferansen. Dere må selv ta kontakt med Britannia for booking.

For bestilling av rom 21-22 september 2021 på Britannia Hotel:

Send mail til: contact@britannia.no
Eller ring: +47 738 00 800
Oppgi kode: sjømatbedriftene210921.kk
Frist for bestilling: 01.08.2021
Pris: 2350,- for Superior-rom for 1 person

Bestillingen må garanteres med kredittkort ved bestilling.

Superior Room: ca. 23 kvm. Hästens seng og norske dundyner, nydelig frokost i Palmehaven, inngang til Spa & Fitness samt badekåpe og tøfler. Fri WiFi, chromecast 55LED-TV, Nespressomaskin, vannkoker, minibar, hårføner og safe.

PROGRAM

Flere programaktører vil komme, og programmet oppdateres fortløpende.

 

Konferansier

Bjarne Brøndbo vil være konferansier for arrangementet. Bjarne har lang erfaring med arrangementer, både som artist og konferansier. Han vil by på musikk og gode historier, i tillegg til å lede arrangementet med en stødig hånd.

21. September 2021

10:00 – 16:30


HISTORISK TILBAKEBLIKK

FREMTID Hva tar vi med oss- og hvordan blir veien videre for havbruksnæringa de neste 50 år? Gustav Witzøe, SalMar – Sondre Eide, Eide Fjordbruk – Roger Hofseth, Hofseth International – Arne Nore, tidl. Pan Fish

BÆREKRAFT Hvordan skal vi redusere fotavtrykket til fôr? Leif Kjetil Skjæveland, Skretting – Erik Gracey, BioMar

BÆREKRAFT Innovasjon på kassefronten

FORBRUKER- OG MARKEDSTRENDER Tom-Jørgen Gangsø, Sjømatrådet

TEKNOLOGI – Teknologi, digitalisering og konsumentenes krav

FREMTID OG UTVIKLING – Sjømatindustriens fremtid de neste 20 år? Hvordan skal vi tilpasse oss trendene? Odd Emil Ingebrigtsen, Fiskeri- og sjømatminister – Sigvald Rist, Insula – Roger Hofseth, Hofseth International

SJØMAT TIL IDRETTSGLADE BARN 

IMOT OSS STATEN LOVER BØYES – SANDS Advokatfirma

ARBEIDSPLASSER – Mer torskeoppdrett kan holde fabrikkene i gang gjennom året Christian Riber, Norcod

22. September 2021

10:00 – 14:00


MEDLEMSMØTE
Eget program kommer

 

Her er noen av programdeltakerne du vil se fra scenen:

Odd Emil Ingebrigtsen

Fiskeri- og sjømatminister

Odd Emil Ingebrigtsen ble utnevnt til fiskeri- og sjømatminister 13. mars 2020. Han har tidligere innehatt flere lederstillinger og styreverv i privat næringsliv i hjembyen Bodø og omegn. Av politisk erfaring har han 24 år bak seg i kommunestyret i Bodø, hvorav åtte av dem i formannskapet. Han har også vært Bodø Høyres ordførerkandidat.

Kilde: www.regjeringen.no

Fisk og Sjømatminister

Foto: www.hoyre.no

Gustav Witzøe

Gründer og konsernsjef i SalMar

Gustav Witzøe er en norsk industrigründer. Han er mest kjent som gründer og konsernsjef i SalMar, et av verdens største lakseoppdrettsselskaper. Han er utdannet ingeniør fra Oslo tekniske skole, og arbeidet en tid som bilmekaniker ved Isbergs Bilforretning i Oslo og som ingeniør i Volvo Norge. I 1979 etablerte han Bewi AS, en fabrikant av plastemballasje for oppdrettsnæringen, i Hamarvik på Frøya. Han var administrerende direktør i Bewi frem til 1990.

Kilde: www.wikipedia.org

Foto: www.salmar.no

Sondre Eide

Daglig leder i Eide Fjordbruk

Sondre er tredje generasjons oppdretter, utdannet med MBA fra San Francisco, jurist ved UiO, og har en bachelor i business administration. På fritida liker Sondre som tidligere skiskytter å være aktiv. I junior VM Ruhpolding i skiskyting 2008 vant blant annet Sondre sølv.

Kilde: www.efb.no

Foto: Eide Fjordbruk

Sigvald Rist

Administrerende direktør i Insula Norge

Sigvald Rist ledet Insulas datterselskap Lofotprodukt AS fra etableringen i 1994 til opprettelsen av Insula i 2015. Før dette arbeidet han på Dahl Nusfjord settefiskanlegg AS. Han satt i perioden 2010-2014 i Sjømatbedriftenes fiskematutvalg. Sigvald har en Bachelorgrad i Akvakultur fra Nord Universitet, og lederutdanning gjennom Nord-Norsk Lederutvikling.

Kilde: www.insula.no

Foto: Insula

Roger Hofseth

Administrerende direktør i Hofseth International AS

Roger Hofseth har bred og omfattende operasjons- og ledererfaring i sjømatnæringen. Han har vært styremedlem i Hofseth BioCare siden han etablerte selskapet i 2009. Han trådte inn som administrerende direktør august 2017, og er for tiden også administrerende direktør i Hofseth International AS og Hofseth Aqua AS.

Foto: Hofseth BioCare.

Påmelding

Påmeldingen åpnet 01. Juni 2021 og stenges 29. Juni 2021

Navn(Required)

Er din bedrift medlem i Sjømatbedriftene?(Required)
Du må ikke være medlem i Sjømatbedriftene for å delta, men medlemmer vil bli prioritert.
Jubileumskonferanse(Required)
Du kan velge om du ønsker å delta på medlemsmøtet (Dette er kun for medlemmer og tillitsvalgte i Sjømatbedriftene). Her vil det komme en egenandel på 500kr for lunsj og møteromsfasiliteter. Dette vil da skje på dag to (22. September).
Bindende påmelding(Required)
Nyhetsbrev
Faktureringsadresse
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
l

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfristen er 29. juni 2021 og påmeldingen er bindende.

 

Ta kontakt med Sjømatbedriftenes sentralbord
+47 73 84 14 00 hvis det skulle oppstå problemer.

Adresse

Britannia Hotel
Dronningens gate 5,
7011 Trondheim

Deltakeravgift
Deltakeravgift er kr 6000,- eks mva per person for konferanse og festmiddag. Kr 500,- eks mva for årsmøte.