fbpx

NM i sjømat

Sjømatbedriftene arrangerer fagkonkurranser for de som til
daglig arbeider bak fiskedisken.

NM i Sjømat

Endelig er det klart for NM I SJØMAT 2021 som er et nytt konsept med sammenslåing av NM i Sjømatprodukter og NM i Røkt og gravet laks og ørret. NM I SJØMAT blir derfor en stor konkurranse som blir arrangert annet hvert år fremover og som vil inneholde mange produktklasser!

Har din bedrift et ønske om å delta på neste NM i Sjømat eller har spørsmål knyttet til konkurransen? følg med på vår nettside eller ta kontakt med Arrangement- og kommunikasjonsansvarlig Mali Myren.

NM i Sjømathandel

Norgesmesterskapet i sjømathandel er en fagkonkurranse for sjømathandlere som til daglig arbeider i sjømatdisken. Konkurransen får vist frem sjømathandlerfaget og det store engasjementet som sjømathandlerne har for faget sitt. Norgesmesterskapet blir arrangert hvert år med en uttakskonkurranse som kårer finalistene som går videre til finalen. Selve finalen blir på tradisjonelt vis gjennomført på matfestivalen Matstreif i Oslo.

Deltagerne konkurrerer i følgende oppgaver som for øvrig kan variere litt år fra år:

  • Varemottak med råvarekunnskap – kvalitetsvurdering og anvendelsesområde
  • Håndskjæring av fisk og konkurranse på tid
  • Produksjon av produkter for salg
  • Eksponering av produktene

Påmeldingen til NM i sjømathandel gjennomføres hver vår før uttakskonkurranse før sommeren og finale i september måned. Har du et ønske om å delta i NM i sjømathandel eller har spørsmål knyttet til konkurransen så følg med på vår nettside eller ta kontakt med Arrangement- og kommunikasjonsansvarlig Mali Myren.

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.