Nyheter
Sjømatnæringen er landets viktigste og største matvareprodusent. Den bidrar til trygg og god mat, fiskevelferd, bærekraft, selvforsyning, beredskap og aktivitet i hele landet. Derfor trenger Norge sjømatnæringen.
Ett år med korona – i landets mest omstillingsdyktige næring
Tekst: SjømatbedrifteneDato: 26.03.2021 Vi har lært ekstremt mye fra året vi har lagt bak oss. Fra påska i 2020 til…
Utstedelse av helsesertifikater påsken 2021
Tekst: MattilsynetDato: 22.03.2021 Onsdag 31.03 08:00-20:00: Avdeling Romerike kontorsted Kløfta 08:00-12:00: Øvrige sertifikatkontor Torsdag 01.04 Stengt Fredag 02.04 Stengt Mandag…
Store forventninger til Nasjonal transportplan
Tekst: SjømatbedrifteneDato: 19.03.2021 Regjeringens forslag til Nasjonal transportplan 2022-2033 ble i dag, kl. 1200, lagt frem. Nasjonal transportplan (NTP) presenterer…
Pigghåbestanden er et vedvarende og økende problem
Tekst: SjømatbedrifteneDato: 19.03.2021 Sjømatbedriftene registrerer at dette er aktualisert nok en gang. Fiskeribladet og Kyst og Fjord skrev i går…
Eksklusive premier under NM i Sjømat 2021
Tekst: SjømatbedrifteneDato: 19.03.2021 En av restaurantene hos Britannia Hotel fikk i forrige uke tittelen “Norges beste restaurant”, og de er…
Ny smittevernveiledning for sjømatindustrien
BILDE: Mange virksomheter har gode rutiner allerede, men den nye veiledningen gir en ekstra trygghet. Illustrasjonfoto: Tony Hall /Sjømat Norge…





