fbpx

Tilsynskampanje i fiskeslakterier i 2022

logo Regjeringen

Kilde: Mattilsynet
Dato: 10.05.2021

 

I 2020 kartla Mattilsynet fiskeslakterier – der det ble avdekket at flere fiskeslakterier ikke oppfyller alle kravene i slakteforskriften og forskrift om desinfeksjon av vann, akvakultur.

I tillegg avdekket Mattilsynet at det tekniske utstyret, noen driftsrutiner og internkontroller bør bli bedre på en del av fiskeslakteriene. Det var også en del misforståelser rundt godkjenningsordninger.

I år vil derfor Mattilsynet informere og veilede, slik at fiskeslakteriene får tid til å rette opp eventuelle mangler før tilsynene gjennomføres i 2022. Saken fra Mattilsynet vil bli oppdatert fortløpende når mer informasjon foreligger.

Andre aktuelle saker

Vil du delta i intervju? 

Vil du delta i intervju? 

Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024     Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis.  Ved å delta bidrar du til...

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.