fbpx

Personvernvilkår

Vi bryr oss om ditt personvern, og vil med denne erklæringen fortelle deg hvordan vi respektfullt behandler dine personvernopplysninger. Vi garanterer at opplysningene du gir fra deg alltid vil være gitt frivillig og med en tydelig forklaring av hvorfor vi ber om dem, samt hva opplysningene skal brukes til.

Behandlingsansvarlig

Sjømatbedriftene står ansvarlig for behandlingen av dine personvernopplysninger.

Cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lastes ned og lagres på din datamaskin når du besøker en nettside.

Samtykke

Ved å fortsette å benytte våre nettsider samtykker du i at vi kan lagre informasjonskapsler i din nettleser. De fleste nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera) er innstilt på å automatisk akseptere informasjonskapsler. Du kan selv velge å endre disse innstillingene i din nettleser. Les mer om dette nederst på denne siden.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Google Analytics:

– For å samle statistikk som vi bruker til å forbedre våre nettsider.
Verktøyene bruker førsteparts informasjonskapsler bare for å samle inn data. Disse informasjonskapslene og dataene som samles inn, er anonymiserte.

Bloom og Mailchimp:

– Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, bestilling av varer, påmelding til arrangementer osv.

Skjema:

– Hvis du benytter deg av et av våre skjema, kontaktskjema eller påmelding til et arrangement, innhenter vi kun de opplysningene som du fyller ut, og bruker dem kun til å kontakte deg om det du har spurt om/meldt deg på.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler aldri dine personopplysninger med noen andre, med mindre opplysningene er anonymisert (Google Analytics lagrer informasjon på Googles servere i USA og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. For å verne om våre besøkendes personvern har vi anonymisert IP-adressen til våre besøkende. Dette er i tråd med Datatilsynets anbefalinger.)

Her kan du endre dine innstillinger for informasjonskapsler for din browser: