fbpx

Sjømathandel og foredling

Fagfeltet sjømathandel og foredling representerer fiskehandlere, fiskegrossister, fiskematprodusenter og foredlingsbedrifter. Vi støtter og hjelper bedriftene som er spredt utover hele landet, med å fremme fellesinteresser i overordnende saker. Sjømatbedriftene er et viktig bindeledd mellom bedriftene og myndighetene. Fagsjef sjømathandel og foredling representerer medlemmene gjennom ulike utvalg og arbeidsgrupper.

Sjømathandel og foredling ledes av et utvalg som i dag består av ni bedriftsrepresentanter. Utvalget prioriterer arbeidsområder innenfor fagfeltet, og fagsjefen er sekretær for utvalget.

Anette Almås

Anette Almås

Fagsjef Sjømathandel og foredling

MANGE FORDELER

Det å være medlem i Sjømatbedriftene gir deg mange fordeler, har du spørsmål eller trenger hjelp, ta kontakt.

$

3 i uka

Vil du ha tips til gode middager med fisk, klikke deg inn på 3iuka.no, og få nye ideer.

$

NM i Sjømat

Dette er fagkonkurranser for de som til daglig arbeider bak fiskedisken. Les mere om de her.

$

Mange fordeler

Kontakt og samarbeid med andre bransjeorganisasjoner

» Vi får bidra til riktige beslutninger!

Vi som medlemmer i Sjømatbedriftene blir tatt med på råd, og får gi vårt bidrag til å ta gode og riktig beslutninger for bransjen fremover. Sjømatbedriftene er en viktig støttespiller med mye kompetanse, og holder oss oppdatert om utviklingen i næringen.

Kjetil Holen, daglig leder Knutstad & Holen AS

Aktuelle saker

Utvalg sjømathandel og foredling

Marit Hjønnevåg – Leder
Brødr. Hjønnevåg AS – mobil: 416 13 870
marit@hjoennevaag.com

Reidar Fredriksen – Nestleder
Fiskeeksperten Reinhartsen – mobil: 915 64 106
rei-fisk@fiskeeksperten.no

 

Kristen Heggem
Vikenco AS – mobil: 924 21 201
kristen@vikenco.no

Nina Røbekk
Hofseth International – mobil: 934 58 470
nr@hofseth.no

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.