Fagutvalget for fangstindustri og hvitfisk arbeider med alt som omfatter produksjon, omsetning og eksport innenfor hvitfisk-, skalldyr- og pelagisk sektor. Målet er å sikre de beste rammebetingelsene for de ulike sektorene, og en viktig del av arbeidet er å ha et nært forhold til hver enkelt medlemsbedrift.


Jurgen Meinert
Fagsjef Fangstbasert industri og eksport
Mobil: 920 45 445
jurgen@sjomatbedriftene.no
MANGE FORDELER
Det å være medlem i Sjømatbedriftene gir deg mange fordeler, har du spørsmål eller trenger hjelp, ta kontakt.
Prisdrøftelser
Deltakelse i prisdrøftelsene for de enkelte fiskeslag .
Prosjekter
Deltakelse i prosjekter av direkte bedriftsrettet og generell karakter
Samarbeid
Kontakt og samarbeid med andre bransjeorganisasjoner
«Effektiv og rask organisasjon!»
I Hitramat AS er vi svært godt fornøyd med å være en del av Sjømatbedriftene. De ivaretar våre interesser på god måte, og har en liten og effektiv organisasjon som raskt tar tak i ting. Vi samarbeider med dem om prisberegninger og andre temaer som opptar oss og vi ønsker bistand på.
Anton Fjeldvær, adm. direktør HitraMat AS

Aktuelle saker
Dialogmøte med Mattilsynet om forbedring av områdene for koordinert brakklegging i Hordaland
Mattilsynet kalte på torsdag inn til møte i Bergen for en dialog om hvordan en kan forbedre smittespredning i Hordaland. Hordaland er et oppdrettsintenst område, og...
Besøkte Røst – satte kvotesystemet på dagsorden
Tirsdag denne uken besøkte Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, Røst i Lofoten. Det ble under oppholdet avlagt bedriftsbesøk både hos Røst Sjømat og...
NM i Sjømat 2020
Utvalg for Sjømathandel- og foredling møttes på Gardemoen, onsdag denne uken, for å diskutere fremtidens organisering av NM i Sjømatprodukter. Administrasjonen hadde utredet...
Om fangstbasert industri og eksport
Utvalget
En av de omfattende oppgavene til Sjømatbedriftene er deltakelse i prisdrøftelsene for de enkelte fiskeslag som gjennomføres med de ulike fiskesalgslagene. I denne forbindelse er det nødvendig å holde et konstant fokus på de ulike markedene gjennom en tett dialog med eksportørleddet.
Av andre viktige saker for medlemsbedriftene kan nevnes:
- regulering av de ulike fiskerier
- forholdet til myndighetene på ulike nivå
- kontakt og samarbeid med andre bransjeorganisasjoner
- deltakelse i prosjekter av direkte bedriftsrettet og generell karakter
Sigurd P. Rydland, leder
Taste of North AS – Mobil: 415 59 116
sigurd@tasteofnorth.no
Per Mjelva, nestleder
Marine Sales – Mobil: 911 54 515
per@marinesales.no
Rune S. Stokvold
Lofoten Fisk AS – Mobil: 952 36 366
rune@lofotfisk.no
Steven Jensen
Snorre Seafood AS – Mobil: 909 78 144
steven@snorreseafood.no
Helge Myrseth
Seashell AS – Mobil: 901 30 197
helge@seashell.no
Odd S. Skarsbø
O. Skarsbø AS – Mobil: 909 66 810
oskarsbo@onlline.no
Kjell Inge Jakobsen
Seløy Fisk AS – Mobil: 975 28 850
kjell@seloyfisk.no
Onar Arvid Myre
K-Fisk AS – Mobil: 901 46 430
onar@k-fisk.no
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.