fbpx

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

18.06. 2024

Landbasser oppdrett

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende relasjoner. Arrangementet holdes på Radisson Blu Royal Garden Hotell og har plass til 250 personer.

Årets vert som skal lede kvelden er Jon Niklas Rønning – en av landets mest populære humormusikalske komikere. Med sin unike evne til å parodiere og ironisere kjente personer og dagsaktuelle temaer har dette sikret han flere komipriser opp gjennom årene.

Vi får også besøk av Ravi, som var det store pop-fenomenet tidlig på 2000-tallet. Hvem husker ikke E-ore, Tsjeriau, Utadæsjælåplevelse og Dødsset. Dette er sanger som lå på hitlistene i perioden 2000-2007. Ravi tar oss med på en intim og jovial musikkopplevelse med allsangstemning fra sine klassikere.

Gullstrupen fra Fannrem, Thomas Løseth vil også synge for oss. Med sin unike stemme og formidlingsevne kan vi garantere gåsehudfaktor når vinneren av The Voice 2017 kommer på scenen. Etter Thomas kommer DJ Otterlei, som vil sørge for topp stemning ut kvelden.

 Pakken inkluderer:

  • Ditt eget festpyntede 10-mannsbord med logo
  • Aperitiff
  • 3-retters festmeny
  • Tilgang til bar med alle rettigheter
  • Vertskap Jon Niklas Rønning
  • Artister er Ravi, Thomas Løseth, DJ Oscar William Otterlei

The Royal Blue Night åpner kl 19:00 og avsluttes kl 02:00. Pris pr. 10-mannsbord er 39.500,- eks. mva. Bestill tidlig for å sikre bord til din bedrift. Bestilling og henvendelser gjøres til Harald Helland i KOMENT, mobil 915 44 400, eller e-post harald@koment.no

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.