STILLING LEDIG – FAGSJEF HAVBRUK
Arbeidsgiver
SJØMATBEDRIFTENE
Stillingstittel
Har du interesse for næringsutvikling og engasjement for organisasjonsbygging?
Frist
20.01.2020
Ansettelsesform
Fast
Har du interesse for næringsutvikling og engasjement for organisasjonsbygging? Da er du akkurat den vi trenger!
Sjømatnæringen er Norges nest største eksportnæring, og Sjømatbedriftene jobber for at disse aktørene skal ha rammevilkår som sikrer fortsatt norsk eierskap og lokal forankring. Vi søker en dyktig, initiativrik og resultatorientert fagsjef innen havbruk som kan bli med å utvikle Sjømatbedriftene til å bli den foretrukne arbeidsgiver- og næringsorganisasjon for norske havbruksselskap.
Som fagsjef hos Sjømatbedriftene er de viktigste kundene våre medlemsbedrifter. Vår fagsjef innen havbruk vil få ansvaret for å utvikle organisasjonen innenfor oppdrett/havbrukssektoren, slik at vi er best mulig rustet til å ivareta medlemmenes behov, og interesse innenfor fagområdet. Fagsjefen vil også ha det administrative ansvaret for bransjeutvalget: Utvalg havbruksindustri.
Fagsjefen vil ha følgende ansvarsområde og oppgaver:
- Bidra til faglig utvikling og utarbeide faglige notater innen fagområdet
- Representere organisasjonen i faglige arbeidsgrupper både internt og eksternt
- Bidra i internt utredningsarbeid
- Bidra til å utvikle organisasjonens politikk og fagkompetanse innen fagområdet
- Bidra til å utvikle organisasjonens tjenestetilbud innen fagområdet
Om arbeidsgiveren
Sjømatbedriftene er en landsdekkende arbeidsgiver- og næringsorganisasjon for sjømatbransjen. Våre medlemmer finner du innen områdene: oppdrettere, slakterier, fiskemottak, foredling, eksportører, grossister, sjømathandlere, samt tilknyttede næringer. Sjømatbedriftene arbeider for at våre medlemmer skal få bedre rammevilkår. Ved politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal Sjømatbedriftene bidra til lønnsomhet i medlemsbedriftene. Slik skal vi sammen sikre best mulig grunnlag for sjømatnæringen.
Vi jobber hver dag for å ivareta vår visjon: Sjømat bygger Norge – Din viktigste stemme. Les mer om oss på www.sjomatbedriftene.no
Kontorsted: Trondheim.
Sektor: Organisasjoner
Sted: Dronningens gt. 7, 7011 Trondheim
Bransje: Arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjoner,Fiskeri og oppdrett,Annet
Stillingsfunksjon: Kontor og administrasjon
Se stillingsannonse og søk igjennom finn: Søk her
Andre aktuelle saker
Sjømatbedriftene: -Ber Sivertsen Ness innføre forsøksordning på sesongtilpasset MTB
Foto: Nærings- og fiskeridepartementet Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert H. Eriksson, ber politikerne om å komme på banen og innføre en prøveordning med «sesongtilpasset MTB». Han mener manglende fleksibilitet får negative konsekvenser i form av...
Sjømatbedriftene styrker laget med Adrian Jørgensen
Sjømatbedriftene styrker laget ytterligere og har ansatt Adrian Jørgensen i den nyopprettede stillingens som organisasjonsrådgiver For de aller fleste er Adrian Jørgensen kjent som artist. Han har deltatt i TV-sendte musikkonkurranser som X Factor, The Voice – Norges...
Overleverte forslag om nullutslippsteknologi til Statsråden
Foto: Johan Martin Krûger, Sjømatbedriftene Sjømatbedriftene overleverte onsdag et helhetlig forslag til forskrift og høringsuttalelse om nullutslippsteknologiordning til fiskeri og havminister Marianne Sivertsen Næss. Forslaget gir statsråden mulighet til raskt å...
Regjeringen øker permitteringstiden fra 26 til 52 uker for fiskeindustrien – Endringen må tre i kraft nå.
Sjømatbedriftene har jobbet hardt og lenge med å få utvidet dagpengeperioden for de permitterte i fiskeindustrien, fra 26 til 52 uker innenfor en periode på 18-måneder. Det er en stor seier at vi endelig har fått med oss regjeringen til å utvide permitteringsperioden....
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.