fbpx

Sjømatdagene 2020 er i gang

Da er vi endelig i gang med Sjømatdagene 2020, og vi har en stor økning i antall deltakere fra i fjor. Temaet for årets konferanse er «En blå vei til en grønn framtid». Artistene Runa Hestad Jenssen og Gjermund Larsen startet konferansen med å vise vei med flott akustisk versjon av Ola Bremnes’ «Har du fyr». 

Det blir to lærerike og hyggelige dager når forskere, analytikere, politikere og næringslivsledere skal være lyktene på vår vei for sjømatindustrien inn i 20-tallet. 

I dag får vi besøk av fiskeri- og havbruksminister Harald Tom Nesvik, vi får verdenslanseringen av sporbarhetssystemet Hyper Insights som skal gjøre det enklere, sikrere og billigere å følge sjømaten fra egg til butikk. 

Vi får også debatt om kvotemeldingen, vite mer om framtidens laksefôr, vi ser på mulige endringer i skatter og reguleringer ved eventuelt regjeringsskifte i 2021 og mye annet spennende, se hele programmet her.

Men kanskje enda viktigere: Vi gleder oss til den tradisjonsrike sjømatbufféen og minglingen mellom kolleger, konkurrenter, produsenter og leverandører. Sjømatdagene er ikke bare den viktigste møteplassen for sjømatbransjen, men også den hyggeligste!

Andre aktuelle saker

Sjømatbedriftenes ærespris 2021

Sjømatbedriftenes ærespris 2021

Foto: Synlig. Vinner av Sjømatbedriftenes ærespris 2020, Ole Jacob Holen fra Knutstad & Holen AS.Sjømatbedriftene ber nå om forslag til kandidater til årets pris. Det er Sentralstyret som til slutt vil være «jury» og utnevne vinneren.Prisen tildeles enkeltpersoner...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.