fbpx

Sjømatdagene 2020 er i gang

Da er vi endelig i gang med Sjømatdagene 2020, og vi har en stor økning i antall deltakere fra i fjor. Temaet for årets konferanse er «En blå vei til en grønn framtid». Artistene Runa Hestad Jenssen og Gjermund Larsen startet konferansen med å vise vei med flott akustisk versjon av Ola Bremnes’ «Har du fyr». 

Det blir to lærerike og hyggelige dager når forskere, analytikere, politikere og næringslivsledere skal være lyktene på vår vei for sjømatindustrien inn i 20-tallet. 

I dag får vi besøk av fiskeri- og havbruksminister Harald Tom Nesvik, vi får verdenslanseringen av sporbarhetssystemet Hyper Insights som skal gjøre det enklere, sikrere og billigere å følge sjømaten fra egg til butikk. 

Vi får også debatt om kvotemeldingen, vite mer om framtidens laksefôr, vi ser på mulige endringer i skatter og reguleringer ved eventuelt regjeringsskifte i 2021 og mye annet spennende, se hele programmet her.

Men kanskje enda viktigere: Vi gleder oss til den tradisjonsrike sjømatbufféen og minglingen mellom kolleger, konkurrenter, produsenter og leverandører. Sjømatdagene er ikke bare den viktigste møteplassen for sjømatbransjen, men også den hyggeligste!

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.