fbpx

Sjømatdagene 2020 er i gang

Da er vi endelig i gang med Sjømatdagene 2020, og vi har en stor økning i antall deltakere fra i fjor. Temaet for årets konferanse er «En blå vei til en grønn framtid». Artistene Runa Hestad Jenssen og Gjermund Larsen startet konferansen med å vise vei med flott akustisk versjon av Ola Bremnes’ «Har du fyr». 

Det blir to lærerike og hyggelige dager når forskere, analytikere, politikere og næringslivsledere skal være lyktene på vår vei for sjømatindustrien inn i 20-tallet. 

I dag får vi besøk av fiskeri- og havbruksminister Harald Tom Nesvik, vi får verdenslanseringen av sporbarhetssystemet Hyper Insights som skal gjøre det enklere, sikrere og billigere å følge sjømaten fra egg til butikk. 

Vi får også debatt om kvotemeldingen, vite mer om framtidens laksefôr, vi ser på mulige endringer i skatter og reguleringer ved eventuelt regjeringsskifte i 2021 og mye annet spennende, se hele programmet her.

Men kanskje enda viktigere: Vi gleder oss til den tradisjonsrike sjømatbufféen og minglingen mellom kolleger, konkurrenter, produsenter og leverandører. Sjømatdagene er ikke bare den viktigste møteplassen for sjømatbransjen, men også den hyggeligste!

Andre aktuelle saker

Påmeldingen til Sjømatdagene 2021 har åpnet!

Påmeldingen til Sjømatdagene 2021 har åpnet!

Velkommen til Sjømatdagene 2021 - Norges framtidsnæring i en ny tid   Link til påmelding finner du her: https://app.tappin.no/registration/index.php?e=sjomatdagene2021  Mer informasjon:https://sjomatdagene.no/  Sammen med en rekke sentrale aktører vil vi gjennom...

les mer
Arbeidstilsynet gjennomfører smittevernskontroller

Arbeidstilsynet gjennomfører smittevernskontroller

Tekst: Arbeidstilsynet For å bidra til å begrense smittespredningen i Norge skal Arbeidstilsynets inspektører nå ut og kontrollere at smittevernet ivaretas på norske arbeidsplasser. De som bryter regelverket om smittevern, må regne med korte frister og strenge...

les mer
Utstedelse av helsesertifikater julen 2020

Utstedelse av helsesertifikater julen 2020

Tekst: Mattilsynet Julen 2020 har avdeling Romerike utvidet åpnigstid, mens de andre kontorene har reduserte åpningstider. Forhåndsmeldinger må derfor sendes inn i god tid, slik at tilsynskontorene med redusert åpningstid har mulighet til å behandle disse. Åpningstid...

les mer
Det blir Sjømatdagene 2021

Det blir Sjømatdagene 2021

Sjømatdagene 2021 blir en todelt konferanse. Den første delen vil gå av stabelen i januar og blir Tv-produksjon, mens del to blir en fysisk konferansedag i løpet av våren. -Vi hadde i det lengste håpet at vi skulle få gjennomført Sjømatdagene som en fysisk konferanse...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.