fbpx

Tips og råd om Coronaviruset

Sjømatbedriftene anbefaler våre medlemsbedrifter til å holde seg godt oppdatert i forhold til hvilke faglige råd som gis fra myndighetene når det gjelder hvordan man skal forholde seg til situasjonen knyttet til coronaviruset.

For å hindre potensielle smitte med det nye coronaviruset ber Organisasjonssjef i Sjømatbedriftene, Kjetil Hestad, medlemsbedriftene som arbeidsgiver å gjennomføre en risikovurdering av mulig smittefare.

-Som arbeidsgiver må du tenke gjennom risikoen og planlegge tiltak hvis de ansatte kan komme i kontakt med smittede på arbeidsplassen eller selv utgjøre en smittefare. Det betyr at alle arbeidsgivere må vurdere om de har ansatte eller innleid personale som kan komme i en smittesituasjonen, sier Hestad.

Sjømatbedriftene viser til Arbeidstilsynets informasjon om hvilke tiltak som kan gjennomføres i arbeidslivet.

Kjetil Hestad understreker videre at situasjonen endrer seg raskt, så å si fra time til time, og han vil derfor anmode bedriftene om å holde seg løpende oppdatert på situasjonen og myndighetenes anbefaling gjennom den informasjonen som fortløpende blir oppdatert fra Folkehelseinstituttet.

 

Andre aktuelle saker

Påmelding til Sjømatdagene 2025 er nå åpen!

Påmelding til Sjømatdagene 2025 er nå åpen!

Bli med på Sjømatdagene 2025 på Scandic Hell i Stjørdal! Vi har gleden av å invitere alle med interesse for sjømatnæringen til årets store begivenhet – Sjømatdagene 2025, som finner sted på Scandic Hell i Stjørdal. Programmet byr på engasjerende foredrag og rikelig...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.