fbpx

Sjømatbedriftene er i korona-beredskap 24/7

Sjømatbedriftene følger situasjonen tett. Har din virksomhet spørsmål, trenger råd eller veiledning som følgen av den oppståtte situasjonen ikke nøl med å kontakte oss. For at vi skal kunne gjøre en god jobb for dere som våre medlemsbedrifter er vi også avhengig av å få gode tilbakemeldinger på hvor skoen trykker, samt innspill på avhjelpende tiltak som kan iverksettes. Vi er i daglig kontakt med myndighetene og dine innspill vil bli tatt med i den dialogen vi har med myndighetene.

Kontaktinformasjon til vår stab:

Havbruksselskaper
Kontaktperson: Kjetil Hestad, M: 924 44 460   E-post: kjetil.hestad@sjomatbedriftene.no

Fangst/hvitfisk      
Kontaktperson: Robert Eriksson, M: 924 44 460   E-post: robert.eriksson@sjomatbedriftene.no

Sjømathandlere og foredlingsbedrifter:  
Kontaktperson: Anette Almaas , M: 412 11 879   E-post: anette.almaas@sjomatbedriftene.no

Arbeidsliv, permitteringer, arbeidstidsbestemmelser m.m., samt øvrige juridiske spørsmål
Kontaktperson: Tonje Vangen,  M: 402 41 205   E-post: tonje.vangen@sjomatbedriftene.no

 

 

Andre aktuelle saker

Nye krav fra Regjeringen med betydning for sjømatnæringen

Nye krav fra Regjeringen med betydning for sjømatnæringen

Kilde: REGJERINGEN Det har iløpet av de siste dagene kommet nye krav fra Regjeringen for å bidra til bedre smittekontroll. Kravene vil ha betydning for flere, som utenlandske arbeidstakere i sjømatnæringen. De nye kravene omfatter blant annet krav om registrering og...

les mer
Varsel om nye krav ved eksport av sjømat til Kina

Varsel om nye krav ved eksport av sjømat til Kina

Tekst: MATTILSYNET Dato: 31.12.2020   Kinesiske myndigheter har varslet om nye krav til helsesertifikatet for eksport av sjømat til Kina og til listeføringen av godkjente virksomheter. Alle land som eksporterer sjømat til Kina, må forholde seg til disse kravene....

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.