fbpx

Sjømatbedriftene er i korona-beredskap 24/7

Sjømatbedriftene følger situasjonen tett. Har din virksomhet spørsmål, trenger råd eller veiledning som følgen av den oppståtte situasjonen ikke nøl med å kontakte oss. For at vi skal kunne gjøre en god jobb for dere som våre medlemsbedrifter er vi også avhengig av å få gode tilbakemeldinger på hvor skoen trykker, samt innspill på avhjelpende tiltak som kan iverksettes. Vi er i daglig kontakt med myndighetene og dine innspill vil bli tatt med i den dialogen vi har med myndighetene.

Kontaktinformasjon til vår stab:

Havbruksselskaper
Kontaktperson: Kjetil Hestad, M: 924 44 460   E-post: kjetil.hestad@sjomatbedriftene.no

Fangst/hvitfisk      
Kontaktperson: Robert Eriksson, M: 924 44 460   E-post: robert.eriksson@sjomatbedriftene.no

Sjømathandlere og foredlingsbedrifter:  
Kontaktperson: Anette Almaas , M: 412 11 879   E-post: anette.almaas@sjomatbedriftene.no

Arbeidsliv, permitteringer, arbeidstidsbestemmelser m.m., samt øvrige juridiske spørsmål
Kontaktperson: Tonje Vangen,  M: 402 41 205   E-post: tonje.vangen@sjomatbedriftene.no

 

 

Andre aktuelle saker

Arbeidsgivers styringsrett i koronasituasjonen – hvilken fleksibilitet har arbeidsgiver til å tilpasse driften i virksomheten?

Arbeidsgivers styringsrett i koronasituasjonen – hvilken fleksibilitet har arbeidsgiver til å tilpasse driften i virksomheten?

Innledning Arbeidsgivers styringsrett er arbeidsgivers rett til å ensidig organisere, lede, fordele og kontrollere arbeidet. Styringsretten er ikke lovfestet, men utviklet gjennom rettspraksis og sedvanerett. Arbeidsgivers styringsrett begrenses av arbeidstakers...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.