fbpx

Sjømatbedriftene er i korona-beredskap 24/7

Sjømatbedriftene følger situasjonen tett. Har din virksomhet spørsmål, trenger råd eller veiledning som følgen av den oppståtte situasjonen ikke nøl med å kontakte oss. For at vi skal kunne gjøre en god jobb for dere som våre medlemsbedrifter er vi også avhengig av å få gode tilbakemeldinger på hvor skoen trykker, samt innspill på avhjelpende tiltak som kan iverksettes. Vi er i daglig kontakt med myndighetene og dine innspill vil bli tatt med i den dialogen vi har med myndighetene.

Kontaktinformasjon til vår stab:

Havbruksselskaper
Kontaktperson: Kjetil Hestad, M: 924 44 460   E-post: kjetil.hestad@sjomatbedriftene.no

Fangst/hvitfisk      
Kontaktperson: Robert Eriksson, M: 924 44 460   E-post: robert.eriksson@sjomatbedriftene.no

Sjømathandlere og foredlingsbedrifter:  
Kontaktperson: Anette Almaas , M: 412 11 879   E-post: anette.almaas@sjomatbedriftene.no

Arbeidsliv, permitteringer, arbeidstidsbestemmelser m.m., samt øvrige juridiske spørsmål
Kontaktperson: Tonje Vangen,  M: 402 41 205   E-post: tonje.vangen@sjomatbedriftene.no

 

 

Andre aktuelle saker

Sjømatbedriftenes innspill til høring om forslag til midlertidig lov om innreiserestriksjoner for å begrense smittespredningen av covid-19

Sjømatbedriftenes innspill til høring om forslag til midlertidig lov om innreiserestriksjoner for å begrense smittespredningen av covid-19

I høringsnotatet legges det til grunn at det i noe tid fremover vil være et fortsatt behov for innreiserestriksjoner.Frem til i dag har innreiserestriksjoner vært regulert i en egen forskrift (bortvisningsforskriften) med hjemmel i smittevernloven § 7-12, som ved...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.