fbpx

Medlemsundersøkelse

Logo Sjømatbedriftene

Sjømatbedriftene har sendt ut en medlemsundersøkelse for å kartlegge aktuelle arbeidsmiljørettslige problemer og utfordringer som virksomhetene forholder seg til i det daglige. Bakgrunnen er at vi framover ønsker å videreutvikle en brukervennlig arbeidsgiverportal på nettsiden for å gi våre medlemsbedrifter støtte, informasjon og veiledning innen arbeidsrett.

For at Sjømatbedriftenes veiledning på det juridiske området skal tilfredsstille virksomhetenes behov for informasjon, håper vi at flest mulig tar seg tid til å svare. Svarfrist for medlemsundersøkelsen er 1. september d.å.

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.