fbpx

Det blir Sjømatdagene 2021

Sjømatdagene 2021 blir en todelt konferanse. Den første delen vil gå av stabelen i januar og blir Tv-produksjon, mens del to blir en fysisk konferansedag i løpet av våren.

-Vi hadde i det lengste håpet at vi skulle få gjennomført Sjømatdagene som en fysisk konferanse i tradisjonens tro. Slik blir det ikke denne gangen. Vi vet at mange hadde sett frem til å møtes, men slik situasjonen er i dag er det heller ikke ønskelig for bedriftene å reise til Hell for å delta på et fysisk arrangement, sier administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson.

Sjømatbedriftene er imidlertid glade for at man i dag kan presentere et nytt konsept for årets konferanse. Den 19., 20. og 21. Januar blir det 1 times digital sending hver dag, med kompakt og relevant innhold av TV-kvalitet. Her skal vi sammen med en rekke aktører sette den næringspolitiske dagsordenen for sjømatbransjen, samt presentere faglige nyvinninger. TV sendingen vil bli ledet av den erfarne programlederen Erik Wold, som vil by på både debatter og sofaprat. Vår visjon for formatet til Sjømatdagene 2021 er «God morgen Norge» møter «Debatten». Vi gleder oss til å kunne presentere de ulike programdeltakerne for dere om kun kort tid.

-Vi kan allerede nå meddele at sjefsøkonom i Danske Bank, Frank Jullum, vil presentere sin analyse på den økonomiske situasjonen, og hvordan konkurransekraften til Norge vil bli påvirket i det kommende året. I tillegg vil vi få kjente og kjære sjømatanalytikere som vil komme med sine analyser både for laks, og ørret, samt for den fangstbaserte næringen, sier Eriksson.

Vi vil åpne påmeldingen til arrangementet i slutten av november. Program for sendingene og deltakeravgift vil bli lagt ut rundt 1. desember. Hold deg oppdatert ved å følge med på sjomatdagene.no og Sjømatbedriftenes sosiale medier, her vil relevant informasjon bli lagt ut fortløpende.

Vi «sees» på Sjømatdagene 2021.

 

Andre aktuelle saker

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. −  Norge og Trøndelag har verdens...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.