fbpx

Det blir Sjømatdagene 2021

Sjømatdagene 2021 blir en todelt konferanse. Den første delen vil gå av stabelen i januar og blir Tv-produksjon, mens del to blir en fysisk konferansedag i løpet av våren.

-Vi hadde i det lengste håpet at vi skulle få gjennomført Sjømatdagene som en fysisk konferanse i tradisjonens tro. Slik blir det ikke denne gangen. Vi vet at mange hadde sett frem til å møtes, men slik situasjonen er i dag er det heller ikke ønskelig for bedriftene å reise til Hell for å delta på et fysisk arrangement, sier administrerende direktør i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson.

Sjømatbedriftene er imidlertid glade for at man i dag kan presentere et nytt konsept for årets konferanse. Den 19., 20. og 21. Januar blir det 1 times digital sending hver dag, med kompakt og relevant innhold av TV-kvalitet. Her skal vi sammen med en rekke aktører sette den næringspolitiske dagsordenen for sjømatbransjen, samt presentere faglige nyvinninger. TV sendingen vil bli ledet av den erfarne programlederen Erik Wold, som vil by på både debatter og sofaprat. Vår visjon for formatet til Sjømatdagene 2021 er «God morgen Norge» møter «Debatten». Vi gleder oss til å kunne presentere de ulike programdeltakerne for dere om kun kort tid.

-Vi kan allerede nå meddele at sjefsøkonom i Danske Bank, Frank Jullum, vil presentere sin analyse på den økonomiske situasjonen, og hvordan konkurransekraften til Norge vil bli påvirket i det kommende året. I tillegg vil vi få kjente og kjære sjømatanalytikere som vil komme med sine analyser både for laks, og ørret, samt for den fangstbaserte næringen, sier Eriksson.

Vi vil åpne påmeldingen til arrangementet i slutten av november. Program for sendingene og deltakeravgift vil bli lagt ut rundt 1. desember. Hold deg oppdatert ved å følge med på sjomatdagene.no og Sjømatbedriftenes sosiale medier, her vil relevant informasjon bli lagt ut fortløpende.

Vi «sees» på Sjømatdagene 2021.

 

Andre aktuelle saker

Save the date – Sjømatdagene

Save the date – Sjømatdagene

Sjømatdagene 24. – 26. mars 2025 på Hell Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.  Sett av...

les mer
The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

The Royal Blue Night i Nor-Fishing uken

Den 21. august arrangerer Sjømatbedriftene og KOMENT, The Royal Blue Night – en eksklusiv aften for sjømatnæringen. Der kan du ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte til en helaftens opplevelse. En god arena for å etablere nye og styrke eksisterende...

les mer
Nye krav til arbeidskontrakt

Nye krav til arbeidskontrakt

Image by pch.vector on FreepikNye krav til hvilke opplysninger arbeidskontrakter må inneholde, trer i kraft 1. juli. Hensikten er at dette skal bidra til tydeligere og mer forutsigbare arbeidsvilkår for å gi økt trygghet og klarhet for arbeidstakerne.  De nye kravene...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.