Her er programmet for Sjømatdagene 2021
Program
19. Januar 2021 – 10:00-11:00
TEMA: ØKONOMI OG MARKED
- H.K.H Kronprins Haakon hilser Sjømatnæringen
- Utfordringer og muligheter i en ny tid
Fiskeri- og sjømatminister – Odd Emil Ingebrigtsen
og Robert Eriksson – Administrerende direktør i Sjømatbedriftene - Ett år med Korona økonomi – Hvordan vil dette prege Norges konkurransekraft og den globale handel?
Frank Jullum – Sjeføkonom i Danske Bank - Hva kan hvitfisknæringen forvente i 2021
Finn Arne Egeness – Sjømatanalytiker i Nordea Market - Opptur eller stagnasjon for laks og ørret i 2021?
Knut Ivar Bakken – Sjømatanalytikker i Danske Bank - PARTILEDERDUELL – Sjømatnæringens betydning for økt verdiskapning, sysselsetting, distriktspolitikken og velferd
Her stiller blant annet: Partileder FrP – Siv Jensen, Partileder V – Guri Melby
Partileder Sp – Trygve Slagsvold Vedum, Nestleder Ap – Bjørnar Skjæran
20. Januar 2021 – 10:00-11:00
TEMA: TEKNOLOGI, TRANSPORT OG TRENDER
- Hvor skal fremtidens laks produseres – På land, til havs, eller i våre fjorder?
Håkon Andre Berg – Administrerende direktør i Salmon Evolution, Inge Berg – Laksegründer og eier av Nordlaks konsernet og Roger Hofseth – Konsernsjef i Hofseth International AS - Fiskevelferd – Bør dødelighet og rømming bli en del av vekstregimet?
Torill Moseng – President i Veterinærforeningen og Aino Olaisen – Styreleder i Nova Sea - Hvordan teknologi kan bidra til økt lønnsomhet og bedre fiskevelferd
Roy Angelvik – Leder Atea Havbruk - Bedre markedsadgang, og økt fortjeneste med Seafood Trust
Espen Braathe – Europasjef i IBM Food Trust, Steinar Sønsteby – Konsernsjef i Atea og Marte Lund Myran – Markedssjef i Norwegian Seafood Trust AS - Sjømatnæringens transportbehov – henger vekst og infrastruktur sammen?
Geir A. Mo – Administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund, Helge Orten – Leder av stortingets transport- og kommunikasjonskomite og Jenny Følling – Leder av Nasjonal Rassikringsgruppe
21. Januar 2021 – 10:00-11:00
TEMA: BREXIT, FANGST OG KONSUM
- BREXIT- og går sjø og land hand i hand i norsk fiskeripolitikk?
Fiskeri- og sjømatminister – Odd Emil Ingebrigtsen og Tommy Torvanger – Konsernsjef i Nergård - Hvordan har Covid-19 påvirket sjømatmarkedet her hjemme?
Camilla Beck – Markedsdirektør i Norges Sjømatråd - Advokatens speakers corner
SANDS Advokatfirma - Maskinsynløsninger for arts- og vektestimering av fangst
Elling Ruud Øye – Forsker, SINTEF Ocean - Idretten + sjømatnæringen = sunnere kosthold for barn og unge
Berit Kjøll – President i Norges Idrettsforbund og
Robert Eriksson – Administrerende direktør i Sjømatbedriftene - Årets Sjømatnavn
Fiskeribladet presenterer årets navn i Sjømatnæringen - Jakten på kvinner i fiskerinæringen
Emma Johanne Ingebrigtsen – Mastergradsstudent ved NTNU - Kulturelt innslag
Adrian Jørgensen – Sanger, musiker og fiskerøkter
Mer info om påmelding og Sjømatdagene 2021 finner du her: www.sjomatdagene.no
Andre aktuelle saker
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne. KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....
Akvakulturnæringa på Vestlandet – frå «Raudt til Grønt»
Det blir åpent møte om rapporten fra "Rødt til Grønt" som er utarbeidet av HI, VI, UIS på oppdrag fra Vestland fylkeskommune. Tid: Torsdag 18. april kl. 15:00 - 17:30 (kaffi og noko å bita i frå kl. 15:00, møtestart kl. 15:30) Stad: Radisson Blu Royal Hotel...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...
Sjømatdagene 2024
Sjømatdagene 2024 er historie, og Sjømatbedriftene vil takke alle som deltok under årets konferanse. Evalueringen er ferdig og vi er svært glade for alle gode, konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger på hva som fungerte bra, og hva som kan gjøres bedre til neste...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.