Kronprins Haakon åpner Sjømatdagene 2021
Pressemelding | Dato: 18.12.2020
Tekst: SJØMATBEDRIFTENE
Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen åpner Sjømatdagene 2021 tirsdag 19. januar 2021. Årets konferanse vil bli avholdt som en digital konferanse – og sendes som en Tv-produksjon med 1 times sending hver dag i dagene 19. – 21. januar 2021.
– Det er utrolig stas og en stor ære at Kronprinsen har sagt seg villig til å bidra med en åpningshilsen for Sjømatdagene 2021. Dette betyr utrolig mye for alle de hardtarbeidende i næringen som jobber i all slags vær og vind, for å forsyne verden med førsteklasses sjømat, sier Robert Eriksson, som forteller videre at Norge forsyner verden med om lag 36 millioner sjømatmåltid hver eneste dag året rundt.
Sjømatdagene var i tradisjonens tro planlagt å gå av stabelen 19. og 20. januar 2021, og har i over 30 år samlet konferansedeltakere på Scandic Hell – Stjørdal. Arrangementet har utviklet seg i takt med næringen, og Sjømatdagene har i dag befestet seg som en av de største, og viktigste møteplassen for hele næringen. Her samles aktører fra alle bransjeområder i næringen, leverandørindustri, politikere og offentlig forvaltning.
– Vår klare ambisjon er at dette skal være den ledende arenaen for å sette den politiske dagsorden på relevante områder for sjømatnæringen, samt at publikum skal få presentert faglige nyheter som er aktuelle for alle de sentrale bransjeområdene i næringen, sier Eriksson
Koronasituasjonen, og innstramninger i smittvernsreglene fra myndighetene gjort at Sjømatbedriftene som arrangerer konferansen har sett seg nødt til å avholde Sjømatdagene 2021 på en annen plattform enn hva som opprinnelig var planlagt, og deltakerne har vært vant til. Konferansen vil bli gjennomført som en TV-produksjon. Tidligere NRK-anker og mangeårige programleder av Debatten på NRK, Erik Wold, vil være programleder.
Årets konferanse vil ha fokuset: Norges fremtidsnæring i en ny tid.
– Dette er konferansen du ikke kan gå glipp av. Her vil vi sette økonomi og marked, Trender, transport, og teknologi, samt BREXIT, fiskeripolitikk på dagsorden, med tunge og spennende navn fra både i og utenfor næringen. Det er bare å sett av tiden mellom kl. 10:00 – 11:00 hver dag i dagene 19.-21. januar 2021, avslutter Robert Eriksson, administrerende direktør i Sjømatbedriftene.
Andre aktuelle saker
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne. KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....
Akvakulturnæringa på Vestlandet – frå «Raudt til Grønt»
Det blir åpent møte om rapporten fra "Rødt til Grønt" som er utarbeidet av HI, VI, UIS på oppdrag fra Vestland fylkeskommune. Tid: Torsdag 18. april kl. 15:00 - 17:30 (kaffi og noko å bita i frå kl. 15:00, møtestart kl. 15:30) Stad: Radisson Blu Royal Hotel...
Dagens vinnere i NM i Sjømat
Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...
Sjømatdagene 2024
Sjømatdagene 2024 er historie, og Sjømatbedriftene vil takke alle som deltok under årets konferanse. Evalueringen er ferdig og vi er svært glade for alle gode, konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger på hva som fungerte bra, og hva som kan gjøres bedre til neste...
Ta kontakt
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring
Få nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.