fbpx

Kronprins Haakon åpner Sjømatdagene 2021

Regjeringen

Pressemelding | Dato: 18.12.2020

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen åpner Sjømatdagene 2021 tirsdag 19. januar 2021. Årets konferanse vil bli avholdt som en digital konferanse – og sendes som en Tv-produksjon med 1 times sending hver dag i dagene 19. – 21. januar 2021.

– Det er utrolig stas og en stor ære at Kronprinsen har sagt seg villig til å bidra med en åpningshilsen for Sjømatdagene 2021. Dette betyr utrolig mye for alle de hardtarbeidende i næringen som jobber i all slags vær og vind, for å forsyne verden med førsteklasses sjømat, sier Robert Eriksson, som forteller videre at Norge forsyner verden med om lag 36 millioner sjømatmåltid hver eneste dag året rundt.

Sjømatdagene var i tradisjonens tro planlagt å gå av stabelen 19. og 20. januar 2021, og har i over 30 år samlet konferansedeltakere på Scandic Hell – Stjørdal. Arrangementet har utviklet seg i takt med næringen, og Sjømatdagene har i dag befestet seg som en av de største, og viktigste møteplassen for hele næringen. Her samles aktører fra alle bransjeområder i næringen, leverandørindustri, politikere og offentlig forvaltning.

– Vår klare ambisjon er at dette skal være den ledende arenaen for å sette den politiske dagsorden på relevante områder for sjømatnæringen, samt at publikum skal få presentert faglige nyheter som er aktuelle for alle de sentrale bransjeområdene i næringen, sier Eriksson

Koronasituasjonen, og innstramninger i smittvernsreglene fra myndighetene gjort at Sjømatbedriftene som arrangerer konferansen har sett seg nødt til å avholde Sjømatdagene 2021 på en annen plattform enn hva som opprinnelig var planlagt, og deltakerne har vært vant til. Konferansen vil bli gjennomført som en TV-produksjon. Tidligere NRK-anker og mangeårige programleder av Debatten på NRK, Erik Wold, vil være programleder.

Årets konferanse vil ha fokuset: Norges fremtidsnæring i en ny tid.

– Dette er konferansen du ikke kan gå glipp av. Her vil vi sette økonomi og marked, Trender, transport, og teknologi, samt BREXIT, fiskeripolitikk på dagsorden, med tunge og spennende navn fra både i og utenfor næringen. Det er bare å sett av tiden mellom kl. 10:00 – 11:00 hver dag i dagene 19.-21. januar 2021, avslutter Robert Eriksson, administrerende direktør i Sjømatbedriftene.

Andre aktuelle saker

Arnøy Laks bygger ut og starter med videreforedling

Arnøy Laks bygger ut og starter med videreforedling

Storstilt utbygging av Arnøy Laks slakteri og oppstart med videreforedling i 2024. Den planlagte investeringen vil bidra til 10 – 15 nye distriktsarbeidsplasser.  Gjennom snart 40 år har Arnøy Laks vært et lokalt eid havbruksselskap på Arnøy i Skjervøy Kommune. Eierne...

les mer
Forventer endringer i 2025

Forventer endringer i 2025

Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert H. Eriksson, er glad for at H, KrF og Venstre har forlatt forhandlingsbordet og ikke vil være med på regjeringens modell for ny lakseskatt.  -Vi har merket oss at Fremskrittspartiet har vært tydelig på at man ikke...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.