fbpx

Planlagt nedetid på alle Mattilsynets systemer og tjenester 11. – 14. juni

2.06. 2021

logo Regjeringen

Sjømatbedriftene informerte 15. April om en planlagt nedetid på Mattilsynet systemer 11. Juni. Fredag 11. juni kl. 15.00 til mandag 14. juni kl. 08.00 vil altså alle Mattilsynets IT-systemer være utilgjengelige. Det kan forekomme driftsforstyrrelser fram til mandag 14. juni kl. 21.00.

TEKST: Mattilsynet

Mattilsynet skal i denne perioden flytte sitt datasenter. I perioden flyttingen pågår, vil alle Mattilsynets systemer og tjenester dessverre være nede og utilgjengelige. Systemene vil komme opp igjen på ulike tidspunkter gjennom helgen. Vi vet at mange er avhengig av Mattilsynets tjenester, og vi jobber derfor med å redusere nedetiden til et absolutt minimum.

Har du planlagte aktiviteter som du er avhengig av Mattilsynets tjenester for å kunne gjennomføre, bør du vurdere om de kan utføres før eller etter nedetiden. Dersom det er utfordrende, ber vi deg ta kontakt med ditt lokale Mattilsyn, så fort som mulig, for å diskutere mulige løsninger.

I løpet av nedetiden vil vi dele oppdateringer på Facebook og Twitter. Følg Mattilsynet i sosiale medier.

Gjennom nedetiden vil du kunne nå Mattilsynet på sentralt telefonnummer 22 40 00 00. Utenom normal arbeidstid, tast valget for nasjonal beredskapsvakt.

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.