fbpx

Landsmøtet blir digitalt

4.06. 2021

logo Regjeringen

Sjømatbedriftene, FIAS og Norwegian Seafood Trust har herved gleden av å invitere til henholdsvis Landsmøte, og generalforsamling den 29. juni 2021. Møtene vil bli avviklet digitalt.

TEKST: Sjømatbedriftene

 

Dagsorden og sakspapirer
Dagsorden og sakspapirer for landsmøtet i Sjømatbedriftene vil bli utsendt innen 15. juni d.å. FIAS vil stå for utsendelse av sakspapirer til generalforsamlingen.

Påmelding
Påmelding må skje til lill.gran@sjomatbedriftene.no, innen mandag 14. juni d.å. Det bes også om at den enkelte benytter vedlagt påmeldingsskjema. Det gjøres oppmerksom på at en virksomhet kan etter fullmakt representere inntil 2 øvrige selskaper, jf. vedtektenes § 7.1.

Innspill til saker
Saker som ønskes tatt opp på landsmøtet i Sjømatbedriftene sendes skriftlig til robert.eriksson@sjomatbedriftene innen. 14. juni 2021.

Jubileumskonferanse og medlemsmøte
I år er det 75 år siden Sjømatbedriftene ble stiftet, den gang gjennom daværende Norsk Ferskfiskomsetnings Landsforening. Dette vil bli markert med en egen jubileumskonferanse, og festmiddag på Britannia Hotel, den 21. september 2021. Påfølgende dag den, 22. september, vil det bli lagt opp til et internt arrangement for våre medlemsbedrifter, og hvor vi ønsker å diskutere hvilke forventninger, behov og ønsker har medlemmene på hvordan Sjømatbedriftene skal rigge seg i tiden fremover. Du finner mer informasjon om konferansen under Aktuelt>Arrangement>Jubileumskonferansen 2021.

Velkommen til Sjømatbedriftenes landsmøte, og Generalforsamling i FIAS. Vi ser frem til å se dere i vårt digitale møterom!

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.