fbpx

Takker Marte Lund Myran for innsatsen

31.03. 2022

Robert Eriksson Adm dir

PÅ BILDET: Marte Lund Myran. Foto: Sjømatbedriftene.

Marte Lund Myran slutter i Norwegian Seafood Trust, og er klar for nye spennende utfordringer.

Tekst: SJØMATBEDRIFTENE | Pressemelding

Marte Lund Myran ble ansatt i en prosjektstilling som markedssjef i desember 2020. Norwegian Seafood Trust er organisert som et nettverk av og for næringen som tilbyr en sporingstjeneste som følger hele verdikjeden til fisken, fra egget klekker, til fisken går i merden, slaktes og transporteres, foredles og selges.

– Først av alt vil jeg takke Marte for innsatsen hun har lagt ned for å få Norwegian Seafood Trust på lufta. Det er ingen dramatikk i at hun slutter. Det er slik at prosjektperioden er i ferd med å utløpe, og så har hun fått tilbud om nye og spennende utfordringer, sier administrerende direktør Robert Eriksson i Sjømatbedriftene/Norwegian Seafood Trust.

Marte Lund Myran takker for at hun har fått muligheten til å være med på å realisere denne satsingen.

– Det har vært 16 utrolig spennende, lærerike og måneder. Men også arbeidskrevende og utfordrende måneder for å koble sjømatnæringen og teknologi sammen med marked, sier Marte Lund Myran.

Hun vil ikke si noe nå om hvor hun skal videre, men at løpet er lagt.

– Jeg vet hva jeg skal begynne med, men akkurat den nyheten skal min nye arbeidsgiver få lov til å formidle selv, sier hun.

Eriksson forteller at Norwegian Seafood Trust har en klar ambisjon om å bli den foretrukne sporingstjenesten for sjømatnæringen.

– Vi jobber kontinuerlig, sammen med vår hovedsamarbeidspartner Atea, og de øvrige partnerne: GS1-Norway og Circmar, for å utvikle tjenesten og gjøre den mest mulig robust for å kunne ivareta de behov og ønsker som stilles av både næringsaktørene og markedet, sier Eriksson.

Robert Eriksson ønsker Marte L Myran lykke til med nye utfordringer.

For ytterligere kommentarer kan rettes til Robert Eriksson på telefon: 95 06 87 97 eller til Marte Lund Myran på telefon: 918 96 878

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.