fbpx

Praksisplass hos Sjømatebedriftene.

15.02. 2023

Lingalaks lokalitet

Foto: Sjømatbedriftene

Fagsjef Helene Kristoffersen sammen med Ludvik Eidissen.

Ludvik Eidissen som er elev ved Thora Storm Vgs. har praksis periode i Sjømatbedrfitene og synes det er spennende å være i praksis. 

Elevene på Thora Storm vidregående skole har praksis periode, hvor de skal ut i arbeidslivet og se hvordan arbeidslivet fungerer i forskjellige bedrifter.

Ludvik Eidissen valgte Sjømatbedriftene fordi han har lyst til å se nærmere på næringslivet i sjømatbransjen. Ludvik går andre året på Service, Aministrasjon og Sikkerhet og intresserer seg for administrasjonsfaget. Han har lyst til å lære seg hvordan Sjømatbedriftene fungerer og hvordan de jobber med og for sjømatnæringene.

Ludvik sier hans synes det er spennede at det er så stort mangfold i sjømatnæringen, og han opplever at det er utrolig mange ulike interessante områder han også i fremtiden kunne tenke seg å jobbe innenfor.

Jeg har fått delta i mange ulike prosesser mens jeg har vert her hos Sjømatbedriftene, og jeg har fått være med de ulike Fagsjefene for å lære mer om de enkelte sektorene i industrien, sier han entusiastisk..

Fagsjef Helene Kristoffersen som har hatt Ludvik med på både møter med forvaltningen og i sitt arbeide er imponert over Ludvik og hvor hurtig han har klart å sette seg inn i relvenat kunnskap. Jeg håper at Ludvik etter endt utdaning vil vurdere et yrkesliv i vår spennede sektor sier hun.

Også administrerende direktør i Sjømatbedriftene Robert H. Eriksson sier i en kommentar at det har vert udelt positivt å ha en elev utplassert ved kontoret, og at man også i fremtiden vil legge til rette for det.

Sjømatbedriftene ønsker Ludvik lykke til med videre skolegang, og håper han vil velge seg en karriere i sjømatindustrien.

 

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.