fbpx

Sjømatdagene 2024

7.03. 2024

Landbasser oppdrett

Sjømatdagene 2024 er historie, og Sjømatbedriftene vil takke alle som deltok under årets konferanse. Evalueringen er ferdig og vi er svært glade for alle gode, konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger på hva som fungerte bra, og hva som kan gjøres bedre til neste års konferanse. Alt i alt må vi kunne si at Sjømatdagene 2024 ble en stor suksess. 

 

Jeg vil nok en gang rette en stor takk til alle som bidro fra vår scene, og ikke minst til våre samarbeidspartnere: FORMUE, Sparebank 1-SMN, og SANDS Advokatfirma DA. Vi er helt avhengig av solide samarbeidspartnere for å kunne utvikle Sjømatdagene til å være den ledende konferansen for sjømatnæringen. 

 

Vi gleder oss stort til å se deg igjen under Sjømatdagene 2025.  

 

HER FØLGER EN KORT OPPSUMMERING AV SJØMATDAGENE 2024. 

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.