fbpx

Ny rapportmal for C-undersøkelsen

Bilde av Korona virus

Miljødirektoratet har utarbeidet en ny mal for rapportering av
C-undersøkelser.

KILDE: Miljødirektoratet

 

Miljødirektoratet og Fylkesmannen har erfart gjennom flere år at rapportene for C-undersøkelsene ihht. Norsk Standard NS9410:2016 varierer i for stor grad, både i form og innhold.

Den nye malen er basert på NS9410:2016. Det er lagt inn veiledningstekst i dokumentet merket med klammer, i tillegg til at det er lagt inn hjelpetekst i margen for bl.a. å gjøre det enda tydeligere hva som skal fylles inn, og hvordan tabeller skal forstås.

Malen finnes her:

https://www.miljodirektoratet.no/naringsliv/akvakultur/rapportmal-for-c-undersokelsen/

Miljødirektoratet ber om at rapportmalen blir tatt i bruk av konsulentselskaper som er akkreditert for oppgaven.

Andre aktuelle saker

Vil du delta i intervju? 

Vil du delta i intervju? 

Fiskeridirektoratet ønsker å intervjue et utvalg personer som jobber i fiskerinæringen våren 2024     Målet er å øke kunnskapen om hvilke utfordringer fiskerinæringen står ovenfor når det gjelder å følge regelverket i praksis.  Ved å delta bidrar du til...

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da har dommerne gjennomført nok en kåring av de beste firma sine produkt i kategoriene kaldrøkt laks og åpen klasse. Vi gratulerer alle vinnerne.   KLASSE KALDRØKT LAKS 5.3.2024 FIRMA PRODUKT PLASSERING Mikals Laks AS Einerøkt laks 1. Reinhartsen AS Kald Røkt Laks 2....

les mer
Dagens vinnere i NM i Sjømat

Dagens vinnere i NM i Sjømat

Da er NM i Sjømat over for denne gang, og våre 5 dommere har smakt seg gjennom over 100 ulike produkt. Sjømatbedriftene er som arrangør stolt over all den fantastiske sjømaten som de mange selskap har levert til bedømming. Vi gratulerer dagens vinnere, og takker alle...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.