fbpx

Nyttig møte med Fiskeriministeren om behandling med legemidler mot lakselus

Sjømatbedriftene har i dag fredag 21.09 hatt møte med fiskeriministeren sammen med Sjømat Norge og Norsk Industri. Det var et godt og produktivt møte, hvor vi opplever en fremover lent og handlingsrettet fiskeriminister. Hovedtemaet var medikamentell behandling av lus og hvordan vi møter dette temaet. Harald Tom Nesvik redegjorde for at det vil komme tiltak fra departementet på kort sikt, mest sannsynlig inne bruk av hydrogenperoksid, men at tiltak på kort og lang sikt skal ha godt faglig fundament, og det er viktig og hente inn god forskning og faktakunnskap.

Andre aktuelle saker

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Suksess for den første Norway Seafood Festival

Foto: The Nor-Fishing Foundation / Stiftelsen Nor-Fishing Mange som trosset været og besøkte Norway Seafood Festival.Ugjestmildt vær la ingen demper på stemningen da Norway Seafood Festival gikk av stabelen 2. -4. mars i Trondheim. −  Norge og Trøndelag har verdens...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.