fbpx

SMAK2020 blir ny arena for NM i Sjømathandel

SMAK 2020 arrangeres på Norges Varemesse 3. – 6. mars 2020 og blir Nordens ledende møteplass for nettverksbygging, handel og verdiskaping for alle som jobber med mat og drikke.

SMAK 2020 samler hele bransjen – fra lokalprodusert til verdenskjente merkevareleverandører og setter kursen for fremtidens matnasjon overfor beslutningstakere innen hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, bakeri og konditori.

NM for Sjømathandlere blir fredag 6. mars. Sjømatbedriftene mener dette kan bli en svært spennende arena for denne konkurransen, og vi har hatt flere møter med hvor vi har diskutert rammer og opplegg for denne NM konkurransen.

Vi kommer tilbake med mer informasjon utover høsten.

Andre aktuelle saker

Sjømatbedriftene vil gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning

Sjømatbedriftene vil gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning

Robert Eriksson. FOTO: Justis- og beredskapsdepartementet Sjømatbedriftenes administrerende direktør, Robert Eriksson, ber Fiskeri- og sjømatministeren om å gjøre ordningen med variabel tillatt biomasse (VTB) om til en permanent ordning. Ordningen med variabel tillatt...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.