fbpx

Sjømatbedriftene på innspillskonferanse med Miljøvernministeren

Sjømatbedriftene var tilstede og hadde innlegg under Klima- og Miljødepartementets innspillskonferanse om revidering av forvaltningsplanen for Barentshavet – Lofoten og oppdatering av forvaltningsplanene for Norskehavet og Nordsjøen – Skagerrak.

Konferansen ble arrangert på Framsenteret i Tromsø og åpnet av Klima- og miljøminister Ola Elvestuen.

På programmet var det satt av rikelig med tid for gjennomgang av hovedpunkter fra det faglige grunnlaget for forvaltningsplanene, og representanter fra faglig forum og overvåkningsgruppen som har hatt hovedansvaret for grunnlaget holdt ulike innlegg.

Det var også satt av god tid til en innspillsrunde hvor ulike interesser og næringsorganisasjoner, deriblant Sjømatbedriftene, holdt innlegg. Det var mange sentrale stemmer samlet på denne konferansen.

Ønsker du å lese rapporten «Sammendrag av det faglige grunnlaget for revisjon og oppdatering av forvaltningsplanene for havområdene» kan du trykke på denne linken

 

Andre aktuelle saker

Påmeldingen til Sjømatdagene 2021 har åpnet!

Påmeldingen til Sjømatdagene 2021 har åpnet!

Velkommen til Sjømatdagene 2021 - Norges framtidsnæring i en ny tid   Link til påmelding finner du her: https://app.tappin.no/registration/index.php?e=sjomatdagene2021  Mer informasjon:https://sjomatdagene.no/  Sammen med en rekke sentrale aktører vil vi gjennom...

les mer
Arbeidstilsynet gjennomfører smittevernskontroller

Arbeidstilsynet gjennomfører smittevernskontroller

Tekst: Arbeidstilsynet For å bidra til å begrense smittespredningen i Norge skal Arbeidstilsynets inspektører nå ut og kontrollere at smittevernet ivaretas på norske arbeidsplasser. De som bryter regelverket om smittevern, må regne med korte frister og strenge...

les mer
Utstedelse av helsesertifikater julen 2020

Utstedelse av helsesertifikater julen 2020

Tekst: Mattilsynet Julen 2020 har avdeling Romerike utvidet åpnigstid, mens de andre kontorene har reduserte åpningstider. Forhåndsmeldinger må derfor sendes inn i god tid, slik at tilsynskontorene med redusert åpningstid har mulighet til å behandle disse. Åpningstid...

les mer
Det blir Sjømatdagene 2021

Det blir Sjømatdagene 2021

Sjømatdagene 2021 blir en todelt konferanse. Den første delen vil gå av stabelen i januar og blir Tv-produksjon, mens del to blir en fysisk konferansedag i løpet av våren. -Vi hadde i det lengste håpet at vi skulle få gjennomført Sjømatdagene som en fysisk konferanse...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.