fbpx

Sjømatbedriftene på innspillskonferanse med Miljøvernministeren

Sjømatbedriftene var tilstede og hadde innlegg under Klima- og Miljødepartementets innspillskonferanse om revidering av forvaltningsplanen for Barentshavet – Lofoten og oppdatering av forvaltningsplanene for Norskehavet og Nordsjøen – Skagerrak.

Konferansen ble arrangert på Framsenteret i Tromsø og åpnet av Klima- og miljøminister Ola Elvestuen.

På programmet var det satt av rikelig med tid for gjennomgang av hovedpunkter fra det faglige grunnlaget for forvaltningsplanene, og representanter fra faglig forum og overvåkningsgruppen som har hatt hovedansvaret for grunnlaget holdt ulike innlegg.

Det var også satt av god tid til en innspillsrunde hvor ulike interesser og næringsorganisasjoner, deriblant Sjømatbedriftene, holdt innlegg. Det var mange sentrale stemmer samlet på denne konferansen.

Ønsker du å lese rapporten «Sammendrag av det faglige grunnlaget for revisjon og oppdatering av forvaltningsplanene for havområdene» kan du trykke på denne linken

 

Andre aktuelle saker

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.