fbpx

Svært viktig informasjon for deg som eksporterer sjømat til Kina

Regjeringen

Tekst: Sjømatbedriftene

Dersom du har planer om eller allerede sender sjømat til Kina er det helt avgjørende at du registrer deg via Mattilsynets nettsider. Fristen for dette er 8. januar.

Dette gjelder for alle som tidligere ikke har sendt til Kina og som ønsker å gjøre det samt ALLE SOM TIDLIGERE HAR SENDT TIL KINA OG IKKE HAR REGISTRERT SEG PÅ NYTT. Fristen er 8. januar, 2021. Dersom din bedrift ikke har registrert seg innen fristen, er det usikkert når neste registrering skjer, men det kan være langt frem i tid og din bedrift vil da IKKE ha anledning til å sende til Kina.

Andre aktuelle saker

Nye krav fra Regjeringen med betydning for sjømatnæringen

Nye krav fra Regjeringen med betydning for sjømatnæringen

Kilde: REGJERINGEN Det har iløpet av de siste dagene kommet nye krav fra Regjeringen for å bidra til bedre smittekontroll. Kravene vil ha betydning for flere, som utenlandske arbeidstakere i sjømatnæringen. De nye kravene omfatter blant annet krav om registrering og...

les mer
Varsel om nye krav ved eksport av sjømat til Kina

Varsel om nye krav ved eksport av sjømat til Kina

Tekst: MATTILSYNET Dato: 31.12.2020   Kinesiske myndigheter har varslet om nye krav til helsesertifikatet for eksport av sjømat til Kina og til listeføringen av godkjente virksomheter. Alle land som eksporterer sjømat til Kina, må forholde seg til disse kravene....

les mer
Viktig informasjon om nye listeføringskrav – Kina

Viktig informasjon om nye listeføringskrav – Kina

Tekst: MATTILSYNET Kinesiske myndigheter stiller nye krav til listeføring av hele produksjonskjeden. Det betyr at mange virksomheter må registrere seg for eksport til Kina. De som er listeført i Kina i dag må også registrere seg på nytt, hvis ikke vil de ikke lenger...

les mer

Ta kontakt

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje
E-post: post@sjomatbedriftene.no
Personvernerklæring

Få nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa.